| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi wlan ili cabel u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi koja je bolja intrenet veza bezicna ili kablovska i koje su prednosti kod bezicne a koje kablovske... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 423
![]() | Re: wlan ili cabel a u biti WLAN pogotovo ako imas laptop,ultraprakticno, samo ako nemas security podesen moze ti se neko spojit pa nabijat promet ... Kolko ja znam brzine su jednake(ovisne o paketu,ili?)
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: wlan ili cabel Sto se tice prakticnosti WLAN je puno bolji jer nema zafrkancije s kablovima i ostalim, a sto se tice brzine (vjerojatno mislis na download i upload) to zavisi koji ADSL paket imas od svog providera. Brzina veze koju pruza WLAN po 802.11b standardu ti je do 54Mbps dok je sa strane kablovskog spajanja ostvariva veca.
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: wlan ili cabel wlan ko sta kazu je bolji ako imas laptop...ali ako nemaš dobre zaštite može ti se svatko u susjedstvu spojiti na tebe i surfati o tvoj račun! ako imaš stolni kompjuter moja preporuka ti je kablovski
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-05-08
Poruka: 8
![]() | Re: wlan ili cabel Kod T-Coma (sam bio) i kod Optime sam na kabelu. Nikad nije bilo problema ni u jednih ni u drugih. Dok mi je prijatelj na WLANu (iz razloga što je praktičniji jer mu brat ima laptop) i non stop mu puca veza. Što zna bit nezgodno kada gledaš nešto na youtube, pa ti prekine onda ne nastavi učitavat nego moraš refresh pa onda čekat dokle si doša. Ili kad nešto uploadaš pa ti pukne, pa ispočetka... ![]() |
| | |
![]() |
« Optima najpovoljnija?
|
Optima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

... Kolko ja znam brzine su jednake(ovisne o paketu,ili?)