| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Zarada 100% jeli ovo istina ili laž u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: KoiMiki Šta se ti veseliš ja ljepo pitam,a on bi e bano,pa neka neče svjet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zarada 100% jeli ovo istina ili laž Nemoj biti bahat, ja svoje novce pošteno zarađujem vlastitim klikovima i pisanjem, a ne tuđim... zabranjeni su refferal linkovi, a dok sam ja na ovom podforumu i svi "Zaradi" topici koji uključuju klikanje, reklame i druge načine zarade koji nemaju veze s mozgom.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zarada 100% jeli ovo istina ili laž Ok, ak je tak, ja se ispričavam što sam te napao... svako malo netko "nađe" nešto ovakvo, a taj netko obično ima manje od 10 postova i očito je zašto je došao na forum.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Zarada 100% jeli ovo istina ili laž Znam gle ja sam novi uopče u svjetu kompa i interneta i nemam neko veliko znanj o zaradama itd. pa surfam gledam šta se piše pa reko idem vidjeti šta ljudi kažu.Bolje da se primim tema u vezi ljubavi i sexa. ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: zarada 100 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.