| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Zarada na netu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo, pitanje za sve web znalce; jel zarada na internetu moguća? Ako netko ima kakvih iskustava, neka se oglasi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Zarada na netu? Citat:
Znam kolege koji su se obogatili na netu, ali njima ne bi bilo drago da pišem detalje o tome. Pogledaj naprimjer: http://www.tucows.com/ | |
| |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 92
![]() | Re: Zarada na netu? Naravno da se da zaraditi od google adsa . Samo moras imat dobru posjecenost i dobro postavit oglase kako bi ih ekipa klikala. Citao sam da zna ekipa okrenut i par tisuca $ mjesecno. Po kliku obicno dobivas 0,2 do 2 $.
__________________ Fitness |
| |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Zarada na netu? Postavljam pitanje premda znam odgovor. Tko će vama platiti takovo oglašavanje. Morate naći potencijalne korisnike koji će plaćati uslugu i vama i googlu. Možete naprimjer probati nešto prodati, ali što će se dogoditi ako ljudi budu pregledavali oglas, ali niko od njih ne bude kupovao. Da li će vaš komitent htjeti platiti uslugu od koje nije imao koristi?? |
| |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Zarada na netu? Može se, najbolje je google adsense.... Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| |
| | #7 (permalink) | |
Zavisi o tome za koga to radite i koliko s njim dogovorite. Ako naprimjer prodajete automobilske dijelove uz proviziju od 5% možete zaraditi od 0 do desetak tisuća € mjesečno. Imam blagi osjećaj da dio publike nije shvatio poantu. Uopće nije problem smisliti stranicu koja će imati milion posjeta mjesečno. Ta stranica mora biti komercijalna. Netko mora taj novac zaraditi pa da i vi i googl imate od njegove zarade proviziju. | |
| |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zarada na netu? Pa jel se može, lokalno gledano pisati za neki portal i da li netko to plaća. Imam dosta dobre literarne sposobnosti i znanje iz područija IT-a, jel postoji mojesto gdje bi se to moglo unovčiti. Meni je samo problem što za takve stvari vjerovatno moraš redovito održavati kvantitetu pisanja, pa mi je to bed, jer nemam baš vremena previše...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #9 (permalink) | |
| |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 92
![]() | Re: Zarada na netu? Citat:
Ekipa zaradjuje dnevno po 190 $ Ima dobru posjecenost i ekipa klikce.
__________________ Fitness | |
| |
![]() |
| Tagovi: netu, zarada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.