| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Internet Raspravljate o temi Zbrisala sam slike u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, nekako sam uspjela pobrisat slike iz zajedničkog foldera na msn-u.kako-nemam pojma jer ni u jednom trenu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 6
![]() | Zbrisala sam slike Ovako, nekako sam uspjela pobrisat slike iz zajedničkog foldera na msn-u.kako-nemam pojma jer ni u jednom trenu nisam stisnula delete ili bilo što drugo da bih ih obrisala. nije bitno. pitanje je samo-MOGU LI SE TE SLIKE VRATIT? ikako? a bez da molim drugu stranu da mi ih opet šalje...Imali IKAKVE nade?? ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zbrisala sam slike Možda ih je druga strana maknula... ipak je to "zajednički folder"... Zajebavam se, ne znam kako to funkcionira... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 132
![]() | Re: Zbrisala sam slike Prva najlaksa solucija ti je provat preko TuneUp utilities programa imas u njemu alat koji se zove "TuneUp Undelete" nalazi se pod "File recovery & Destruction"..Uglavnom cjeli postupak je da ga pokrenes i npr.zelis trazit slike u jpg ili gif formatu ne znam sta je u pitanju kod tebe upises ovako>*.jpg ili umjesto ovoga gif,ili mp3 sta vec zelis vratit ako ne budes islo javi pa ce mo dalje ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Zbrisala sam slike Zbonjola google is your friend TuneUp Utilities 2007: Optimize, repair and customize your Windows Vista, XP, 2000, Me and 98 |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 6
![]() | Re: Zbrisala sam slike ovako, ja to sebi lijepo instalirala, pogledala, napravila ono što preporučaš u prijašnjem postu...ALI, sve badava, jer slike nisu pronađene ni u C, ni u F, ni u E local discu. ništa. baš ništa ... imaš još koju ideju? naime, slike nisu ni bile u recicle bin-u (tak da ih od tud nisam mogla ni izbrisati). ..kad kliknem na sharing folders ma msn-u i onda tamo kliknem activity log onda vidim ikonice koje predstavljaju slike koje sam primila i koje sam izbrisala i imam neki osjećaj da bih ih mogla vratit, al sam blentva pa nemam pojma kakoooo ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: Zbrisala sam slike Hm cudno mi je to ja sam svatio da su ise preko recycle bina,ha da nisu stavljene pod hidden je li dozvoljeno gledanje skriovenih fajlova?Ako ne bude islo nikako mozes jedino pokusat neki data recovery program |
| | |
![]() |
| Tagovi: msn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

... imaš još koju ideju? naime, slike nisu ni bile u recicle bin-u (tak da ih od tud nisam mogla ni izbrisati). ..kad kliknem na sharing folders ma msn-u i onda tamo kliknem activity log onda vidim ikonice koje predstavljaju slike koje sam primila i koje sam izbrisala i imam neki osjećaj da bih ih mogla vratit, al sam blentva pa nemam pojma kakoooo