glupo ga je nazvat iphone 5, jer je u principu isti ko 4, tj to će izgleda bit 4gs
Raspravljate o temi Iphone 5 u Iphone forumu, dio Mobiteli foruma; Kaj nije nedavno došao Iphone 4 ? LOL ili to samo kod nas kasni, jer onak prije 2 mjeseca je ...
glupo ga je nazvat iphone 5, jer je u principu isti ko 4, tj to će izgleda bit 4gs
~who dares wins^semper fi^♂Ω∇ᴴᴰ~❽♠♣♦♥∞©®@℗™Dare to be different.©
ista stvar kao ono sa 3g i 3gs
ne znam meni je htc nekako bolji
Ako se ne varam u VIP je došao tek prije 2 mjeseca jer je do tad samo T-Mobile imao ekskluzivno pravo na prodaju
No, evo jedna zanimljiva informacija
http://www.jutarnji.hr/apple-skandal...jeseci/940683/ZAGREB - iPhone u softveru ima “tajni fajl” u koji se spremaju svi podaci o tome što vlasnik iPhonea radi na uređaju, no prije svega, iPhoneov softver snima svako kretanje vlasnika koje trajno ostaje zabilježeno, a ako vam netko ukrade iPhone, do tih podataka može doći jednostavno.
Izgleda kako zaista živimo u dobu Velikog Brata a da toga nismo ni svjesni![]()
~who dares wins^semper fi^♂Ω∇ᴴᴰ~❽♠♣♦♥∞©®@℗™Dare to be different.©
ma to je normalno, pa na androidu isto nemožeš na marketin ako nemaš gmail account, pa kad se logiraš odmah ti upali latitude onaj pa skuplja informacije gdje se krećeš pa sa time razvijaju onaj neki novi sustav
Razni internetski mediji jutros prenose nove glasine i jedan od mogućih izgleda, odnsono dizajna iPhonea 5. Ako je suditi po ovoj kompjuterski generiranoj slici iPhone 5 bi trebao izgledati, u njamanju ruku, kao iPod Touch s dijagonalom zaslona 3,7 inča i s istom rezolucijom kao iPhone 4, dakle 960 x 640, čime bi se donekle smanjila gustoća točaka. Od ostalih detalja navodi se da bi trebao imati ugrađen NFC čip, kao i Qualcomm Gobi čipset koji podržava GSM i CDMA standarde, tako da bi iPhone postao tzv. svjetski telefon.
Premda je o dizajnu moguće diskutirati, ovakav ishod smatramo malo vjerojatnim. Uređaj na slici je jednostavno pretanak da bi sadržavao svu potrebnu tehnologiju u kombinaciji s relativno izdržljivom baterijom kakvu poznajemo u slučaju četvorke.
ma ne bi Apple pustio u prodaju tako nesto ruzno nema sanse.
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
haha pa tako izgledo ipod isto![]()
da kad se gleda debljina ali napred nije ovakav, tj. isti je ko Iphone
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više