Pogledao sam sinoć ovaj event, neposredno prije nego što ću otvoriti ovu temu.

Nama posebno važan turnir jer je na njemu po prvi put debitirao Mirko. Taj meč sam pogledao i prije nekoliko puta, ali do ovih snimki nisam imao prilike vidjeti i njegov prvi ulazak u ring. Odlično se držao protiv Le Bannera koji je dotad već bio nešto iskusan, bio je godinu dana prije čak i finalist K-1 WGP-a. Mirko ga je čak rušio na početku druge runde i sudac je odbrojavao.

Ostali mečevi isto dobri, Peter Aerts je i dalje nastavio svoj pobjednički niz kao tada još uvijek broj 1 u svijetu, ali kakav high kick na kraju, to je čudo kako mu leže ti high kickovi Nastupio je i Sadau Kiatsongrit, on je zapravo brat poznatijeg Changpueka Kiatsongrita koji mu je naravno bio i u kutu. Sam Greco izvrstan, baš mi se dopada ta njegova agresivnost u borbi. Bernardo ubitačan, imaš osjećaj kad zamahne rukom da će ti odsjeći glavu, koliko snažan udarac ima. Hoost očekivano i rutinski, Andy također, a Musashiju je malo trebalo da sa par low kickova riješi svog protivnika.

Dobar event, više manje očekivan prolaz svih favorita dalje, osim Le Bannera kojeg je izbacio naš Mirko, to je svakako tada bilo iznenađenje večeri.