| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 10.11 - HNL u Sport forumu; U subotu je 16. kolo HNL-a Prognoza: Hajduk : Međimurje Međimurje nema sta trazit na Poljudu i na ovaj par ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | 10.11 - HNL U subotu je 16. kolo HNL-a Prognoza: Hajduk : Međimurje Međimurje nema sta trazit na Poljudu i na ovaj par bi se moglo stavit manje od 2,5 golova jer Hajdukove špice nisu efikasne ove sezone i cesto pobjeduju s minimalnim golom prednosti a Medimurje ce se sigurno povuci na svoju polovicu. Rijeka : Zagreb Rijeka je dobra ove sezone i igra dobro kod kuće a Zagreb je ove sezone katastrofalan, ostao je bez vaznih igraca i veliku prednost dajem Rijeci. Varteks: Slaven Belupo Varteks se probudio, u zadnjih 7 kola ima 4 pobjede, 2 izgubljene i remi dok Slaven redovito gubi u gostima. Ja bi stavio na Varteks. Zadar : Cibalia Vrlo izjednacene momcadi kako na tablici tako i po partijama, Zadar je pobjedio u zadnjem njihovom dvoboju 0:2. Ovo je po meni najzeznutiji par iako bi dao laganu prednost domaćinu. Mozda bi bilo dobro stavit da Zadar prvi daje gol jer ce uc ˝nabrijani˝ u utakmicu. Šibenik : Inter Z. Teška utakmica (molim strucnu pomoc Iborta) Koeficijent: 13,02 ; Ulog: 10 kn Dobitak: 123 kn (ja cu 20 kn) P.S. Ibort javi se! ![]() Zadnji Uredio car_zgd : 08-11-07 u 22:57. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10.11 - HNL imam vezu u nogometnoj mafiji i prodajem dojave... ak neko oće kupit dojavu o rezultatu.... samo 100€ a sigurnost 100% ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 10.11 - HNL Teško ćeš predvidjeti hrvatsku ligu, ali uostalom nijednu ligu nije lako predvidjeti. Hajduk bi po meni trebao svladati Međimurje, igra doma i nebi trebalo bit problema prevelikih. Rijeka je trenutno u vrlo lošoj formi, ali je i Zagreb isto loš i imaju dosta ozlijeđenih igrača , a Rijeka igra doma uvijek dosta dobro tako da bi malu prednost ipak dao Rijeci (nisam subjektivan nadam se )Utakmica Varteks - Slaven Belupo jako škakljiva, stvarno bi bilo dobro izbjeć taj par. Varteks se diže u formi i u zadnjih par kola niže pobjede , a i Slaven je dosta jak standardno zadnje dvije sezone, tu bi mogla bit stvarno sva tri znaka iako bi 1x trebao bit pogodak. Šta se tiče Zadar - Cibalija igrao bi na Zadar, strašno su dobri doma u svojim "Stanovima". A Šibenik i Inter stvarno neznam , ali mislim da Šibenik neće izgubit, ali tko zna. Trebalo bi se malo informirat tko je kome ozlijeđen i te stvari ako misliš malo više ulagat. Jedino mi nije jasno zašto igraš sve parove iz hrvatske lige samo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1011, hnl |
« grčka 1.
|
Klađenje - Mata tip »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

)