| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 u Sport forumu; Evo sad cu iznjet svoje mišljenje i tražit savjet od vas.. U subotu su tekme za EP i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 Evo sad cu iznjet svoje mišljenje i tražit savjet od vas.. U subotu su tekme za EP i mislim si odigrat jedan double s ulogom od 100kn pa bi si ja tako stavio 2 na Hrvatsku(1.70) i još za jedan razmišljam... Zanima me Vaše mišljenje o utakmicama Škotska - Italija i Španjolska - Švedska Hrvatska ˝mora˝ uzet bod a to znaci da ce probat ic po gol jer im ne trebaju iznenadenja u +90min. Makedonija igra doma, teren je u *urcu navodno ali ja mislim da je to čista pobjeda za Hrvatsku. Još uzmemo u obzir da svi žele laganu tekmu u Engleskoj di bi mogli bez savjesti radit egzibicije i probat osramotit Englesku. Ima par faktora koji nam nisu skloni a najviše se bojim odgode. Aj mogu sad filozofirat al to cu stavit 2.. E sad, Škotska - Italija če bit jako tvrda tekma.. U njihovoj grupi se 3 momčadi bore za dva mjesta, Francuska, Italija i Škotska. Škotskoj je ovo zadnja utakmica u skupini i morat ce ic na pobjedu a Italiji bi nerješeno bilo ko pobjeda. Zato bi ja na ovo stavio 1X Španjolska - Švedska To če bit jedna ne previše napeta utakmica, obadvije momčadi u idučem kolu doma dočekuju ne konkurentne momčadi i na ovo bi stavio isto 1X. Ajd da jos i ovo prokomentiram: Sj. Irska i Danska su na 3 i 4 poziciji sa istim brojem bodova i znaju da ako izgube imaju velike šanse da propuste natjecanje. Sj. Irskoj trebaju bodovi jer u sljedečem kolu igraju u gostima kod Španjolske i neče im biti lako. Tu bi stavio 1 Makedonija - Hrvatska 2 1,70 Škotska - Italija 1x 1,58 Ulog: 100 kn Koeficijent: 2,69 Dobitak: 256,20 Uzmite u obzir da samo ocu nekakav profit, ne ganjam neke pare. Molim stručnu pomoć, hvala! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 Želja za profitom je isto što i "ganjanje para"..... Ne znaš šta pričaš...... Rečenica za kraj posta...... ![]() Bez komentara.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 ljepo mi ga ti mozes popušit jer nisam ovaj post napravio da neko ljeci svoje komplekse nego da razmijenimo misljenja...na ˝ganjanje para˝ se ne uzima u obzir dobitak kolko si ulozio neko peterostruki...i neda mi se svadat zato od**bi |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 Citat:
A sad za Hrvatsku, ne znam. Je to navijačke strasti...ali opet, mislim da će bit neriješeno. Ja često puta pogodim X, pa možda i sutra ![]() Ja sam ovako mislio stavit: Svih 21 jedan par Finska - Azerbeđan jako je mal koeficijent na Finsku pa ću stavit više od 3 gola na utakmici Wales - Irska 1 Bugarska - Rumunjska X Latvija - Lihtenštajn 1 Moldavija - Mađarska X2 Andora - Estonija 2 Škotska - Italija 1 ili X Izrael - Rusija X2 Litva - Ukrajina 2 Norveška - Turska 1 Makedonija - Hrvatska X iako bi mi bilo drago da pobijedimo Njemačka - Cipar više od 3 gola na utakmici Albanija - Bjelorusija 1X Nizozemska - Luksemburg više od 3 gola na utakmici Češka - Slovačka 1 ionako Češka prolazi, možda bude i neriješeno Grčka - Malta više od 3 gola na utakmici-potop Malte ![]() Poljska - Belgija 1 Sj. Irska - Danska X2 Srbija - Kazahstan više od 3 gola na utakmici Španjolska - Švedska iskreno nemam pojma tko će pobijedit, bit će tu dosta golova Portugal - Armenija više od 3 gola na utakmici Promijenit ću još nešto, zapravo možda i sigurno. Nije da sam stručnjak, al sam 3 puta dobio dosta velik iznos. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 Citat:
Ako već oćeš igrat Makedoniju i Hrvatsku, igraj na hendikep x, Škotsku i Italiju na poluvrijeme/kraj kombinaciju......... Ako već misliš da imaš osjećaj tko će pobjediti i kontrolirati tekmu igraj kombinacije tako da možeš izvući više nego kvotu 1,70........ Dok smo se kladili, znali smo ispuniti cijeli listić a odigrali bi 2 tekme...... Kužiš poantu?
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.