Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008 u Sport forumu; Evo sad cu iznjet svoje mišljenje i tražit savjet od vas.. U subotu su tekme za EP i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-11-07, 00:17   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase
17.11. - Kvalifikacije za EP 2008

Evo sad cu iznjet svoje mišljenje i tražit savjet od vas..

U subotu su tekme za EP i mislim si odigrat jedan double s ulogom od 100kn

pa bi si ja tako stavio 2 na Hrvatsku(1.70) i još za jedan razmišljam...

Zanima me Vaše mišljenje o utakmicama Škotska - Italija i Španjolska - Švedska

Hrvatska ˝mora˝ uzet bod a to znaci da ce probat ic po gol jer im ne trebaju iznenadenja u +90min. Makedonija igra doma, teren je u *urcu navodno ali ja mislim da je to čista pobjeda za Hrvatsku. Još uzmemo u obzir da svi žele laganu tekmu u Engleskoj di bi mogli bez savjesti radit egzibicije i probat osramotit Englesku. Ima par faktora koji nam nisu skloni a najviše se bojim odgode. Aj mogu sad filozofirat al to cu stavit 2..

E sad, Škotska - Italija če bit jako tvrda tekma..
U njihovoj grupi se 3 momčadi bore za dva mjesta, Francuska, Italija i Škotska.
Škotskoj je ovo zadnja utakmica u skupini i morat ce ic na pobjedu a Italiji bi nerješeno bilo ko pobjeda. Zato bi ja na ovo stavio 1X

Španjolska - Švedska
To če bit jedna ne previše napeta utakmica, obadvije momčadi u idučem kolu doma dočekuju ne konkurentne momčadi i na ovo bi stavio isto 1X.

Ajd da jos i ovo prokomentiram:
Sj. Irska i Danska su na 3 i 4 poziciji sa istim brojem bodova i znaju da ako izgube imaju velike šanse da propuste natjecanje.
Sj. Irskoj trebaju bodovi jer u sljedečem kolu igraju u gostima kod Španjolske i neče im biti lako. Tu bi stavio 1

Makedonija - Hrvatska 2 1,70
Škotska - Italija 1x 1,58
Ulog: 100 kn Koeficijent: 2,69 Dobitak: 256,20

Uzmite u obzir da samo ocu nekakav profit, ne ganjam neke pare.

Molim stručnu pomoć, hvala!
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:23   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,067
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi
Re: 17.11. - Kvalifikacije za EP 2008

Citat:
Pravi autor: car_zgd Pogledaj Poruke
Želja za profitom je isto što i "ganjanje para"..... Ne znaš šta pričaš......

Citat:
Rečenica za kraj posta......

Bez komentara.......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 01:05   #3 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,781
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:

Došao si ju tražit na krivi forum

Fantasy Football - UEFA CL
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 01:05   #4 (permalink)
Banned

ljepo mi ga ti mozes popušit jer nisam ovaj post napravio da neko ljeci svoje komplekse nego da razmijenimo misljenja...na ˝ganjanje para˝ se ne uzima u obzir dobitak kolko si ulozio neko peterostruki...i neda mi se svadat zato od**bi
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 01:06   #5 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke

Došao si ju tražit na krivi forum
onda se moze maknut ovaj dio foruma, kaj ionak ne sluzi??
ak necete odgovarat nemojte al nemojte mi spamat...
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 01:14   #6 (permalink)
Banned

@Locrian, i ti umjesto da objasnis razloge zasto sam ja amater se glupiras i spamas mi...aj daj ti tvoju prognozu i usput reci koj ti je najveci dobitak na kladi
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 15:30   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Evo sad cu iznjet svoje mišljenje i tražit savjet od vas..

U subotu su tekme za EP i mislim si odigrat jedan double s ulogom od 100kn

pa bi si ja tako stavio 2 na Hrvatsku(1.70) i još za jedan razmišljam...

Zanima me Vaše mišljenje o utakmicama Škotska - Italija i Španjolska - Švedska

Hrvatska ˝mora˝ uzet bod a to znaci da ce probat ic po gol jer im ne trebaju iznenadenja u +90min. Makedonija igra doma, teren je u *urcu navodno ali ja mislim da je to čista pobjeda za Hrvatsku. Još uzmemo u obzir da svi žele laganu tekmu u Engleskoj di bi mogli bez savjesti radit egzibicije i probat osramotit Englesku. Ima par faktora koji nam nisu skloni a najviše se bojim odgode. Aj mogu sad filozofirat al to cu stavit 2..

E sad, Škotska - Italija če bit jako tvrda tekma..
U njihovoj grupi se 3 momčadi bore za dva mjesta, Francuska, Italija i Škotska.
Škotskoj je ovo zadnja utakmica u skupini i morat ce ic na pobjedu a Italiji bi nerješeno bilo ko pobjeda. Zato bi ja na ovo stavio 1X

Španjolska - Švedska
To če bit jedna ne previše napeta utakmica, obadvije momčadi u idučem kolu doma dočekuju ne konkurentne momčadi i na ovo bi stavio isto 1X.

Ajd da jos i ovo prokomentiram:
Sj. Irska i Danska su na 3 i 4 poziciji sa istim brojem bodova i znaju da ako izgube imaju velike šanse da propuste natjecanje.
Sj. Irskoj trebaju bodovi jer u sljedečem kolu igraju u gostima kod Španjolske i neče im biti lako. Tu bi stavio 1

Makedonija - Hrvatska 2 1,70
Škotska - Italija 1x 1,58
Ulog: 100 kn Koeficijent: 2,69 Dobitak: 256,20

Ja isto mislim da će Škotska pobijedit.
A sad za Hrvatsku, ne znam. Je to navijačke strasti...ali opet, mislim da će bit neriješeno. Ja često puta pogodim X, pa možda i sutra
Ja sam ovako mislio stavit:
Svih 21 jedan par

Finska - Azerbeđan jako je mal koeficijent na Finsku pa ću stavit više od 3 gola na utakmici

Wales - Irska 1

Bugarska - Rumunjska X

Latvija - Lihtenštajn 1

Moldavija - Mađarska X2

Andora - Estonija 2

Škotska - Italija 1 ili X

Izrael - Rusija X2

Litva - Ukrajina 2

Norveška - Turska 1

Makedonija - Hrvatska X iako bi mi bilo drago da pobijedimo

Njemačka - Cipar više od 3 gola na utakmici

Albanija - Bjelorusija 1X

Nizozemska - Luksemburg više od 3 gola na utakmici

Češka - Slovačka 1 ionako Češka prolazi, možda bude i neriješeno

Grčka - Malta više od 3 gola na utakmici-potop Malte

Poljska - Belgija 1

Sj. Irska - Danska X2

Srbija - Kazahstan više od 3 gola na utakmici

Španjolska - Švedska iskreno nemam pojma tko će pobijedit, bit će tu dosta golova

Portugal - Armenija više od 3 gola na utakmici

Promijenit ću još nešto, zapravo možda i sigurno. Nije da sam stručnjak, al sam 3 puta dobio dosta velik iznos.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:44   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 3,067
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Citat:
@Locrian, i ti umjesto da objasnis razloge zasto sam ja amater se glupiras i spamas mi...aj daj ti tvoju prognozu i usput reci koj ti je najveci dobitak na kladi
Obrazloženja su ti blesava.......

Ako već oćeš igrat Makedoniju i Hrvatsku, igraj na hendikep x, Škotsku i Italiju na poluvrijeme/kraj kombinaciju.........

Ako već misliš da imaš osjećaj tko će pobjediti i kontrolirati tekmu igraj kombinacije tako da možeš izvući više nego kvotu 1,70........

Dok smo se kladili, znali smo ispuniti cijeli listić a odigrali bi 2 tekme......

Kužiš poantu?
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 19:09   #9 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Obrazloženja su ti blesava.......

Ako već oćeš igrat Makedoniju i Hrvatsku, igraj na hendikep x, Škotsku i Italiju na poluvrijeme/kraj kombinaciju.........

Ako već misliš da imaš osjećaj tko će pobjediti i kontrolirati tekmu igraj kombinacije tako da možeš izvući više nego kvotu 1,70........

Dok smo se kladili, znali smo ispuniti cijeli listić a odigrali bi 2 tekme......

Kužiš poantu?
haha, upravo si dokazao da nikad nisi ni usao u kladionicu! ne mozes se kladiti na isti par a vise tipova... npr. za jednu tekmu mozes stavit samo ko ce pobijedit, prvi dat gol itd. a ne zajedno
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114