| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 17.12. NBA u Sport forumu; Ok , evo malo košarke ... čisto da živne i ovaj podforum. Prvo da kažem kako je NBA ove sezone ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | 17.12. NBA Ok , evo malo košarke ... čisto da živne i ovaj podforum. Prvo da kažem kako je NBA ove sezone blaga katastrofa za sve koji se klade i zlatna koka za kladionice. Blago rečeno pomor favorita , a masu utakmica završava krajnje nelogičnim rezultatima , pa s popriličnim oprezom uzmite i ove moje prognoze. Svi koeficijenti uzeti sa Supersporta. Miami-Minnesota 1 Koef. 1.25 Ulog 8/10 Susret najgoreg na istoku i najgoreg na zapadu , a ukupno dva najgora u ligi. Poslije velikog iznenađenja i pobjede u Phoenixu činilo se da se Heat diže nakon katastrofalnog početka sezone , ali uslijedila su dva poraza doma. Prvo od Washingtona , a onda i protiv Indiane što je stvarno bila još jedna blamaža za Miami. Treći poraz na svom parketu Shaq i Wade ipak neće dozvoliti , tim više što bolje prilike za pobjedu od one protiv najslabije momčadi NBA , Minnesote , nema. Dallas - Orlando 1 Koef. 1.30 Ulog 7/10 Orlando je počeo sjajno , ali u zadnje vrijeme su očajni. U zadnjih 5 omjer 1-4 ![]() Mavericksi su izgleda skužili da najbolji omjer u regularnoj sezoni ne znači previše pa sada ne metu sve pred sobom kao prošle godine. Imaju 16-9 , ali kod kuće su prilično uvjerljivi i mislim da će ovo dobiti bez većih problema. Zadnju su dobili Houston u gostima , dok je Orlando , već treću u nizu , doma izgubio od Memphisa i pri tom spušio nejverojatna 123 koša od prosječnog Memphisa. San Antonio-Phoenix 1 Koef. 1.80 Ulog 6/10 Spursi imaju 18-5 , bolji su samo nedodirljivi Celticsi , Sunsi također odličnih 17-7. Ali ono što je moj glavni argument na jedinicu ovdje je 13-0 Spursa na svom parketu. Naravno , prije ili kasnije izgubit će jednu doma , ali ne vjerujem da će to biti danas. Ovo je svojevrsni derbi dana , i sudar sa direktnim konkurentom na zapadu više je nego dovoljan motiv za ozbiljnu igru. Duncan se vratio , ali Spursi će večeras biti bez Parkera. Naravno to je hendikep , ali dužina klupe i dalje je prednost na strani San Antonia. Phoenix je u laganom padu forme , sinoć su poraženi u New Orleansu , a Spursi nisu idealan protivnik za povratak na pobjedničke staze. I za kraj Memphis(224,5)-G.State 1 Koef. 1.80 Ulog 6/10 Po mom skormnom mišljenju ovo je greška bookmakera koju treba iskoristiti. Da , radi se o dvije run & gun momčadi. Da , lako mogu ići preko 100 ... ALI - u zadnjih 10 Memphis je samo jednom odigrao utakmicu preko 225 (i to zadnju protiv Orlanda). U zadnjih 10 GS su odigrali samo dvije preko 225. u sezoni GS ima 108.08 PPG , a Memphis 103.47 ... dakle zajedno dobrih 15-ak ispod ponuđene margine. Stvarno mislim da ovo vrijedi pokušaja. P.S Cleveland večeras također vjerojatno dobija.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio Ibort : 17-12-07 u 16:59. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: 17.12. NBA Pa nisu još ni počeli. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: 17.12. NBA 2 od 4 ... jadno. Memphis i GS su još do pred sam kraj izgledali kao under ... do polovice zadnje četvrtine ubacili su jedva 20-ak , a onda do kraja ukupno 70 u zadnjoj četvrtini ![]() ![]() ![]() Spursi 28 sec. prije kraja imaju +1 ... i šta bude? Izgube s 5 razlike ... 6:0 u 20 sec. ... jebem vam kućanicu!Ne znam bi li se smijo ili plako nad činjenicom da duplo bolji skor ove sezone imam u NHL-u nego u NBA.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. Zadnji Uredio Ibort : 18-12-07 u 04:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:06.