| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 17 i 18.10. liga prvaka u Sport forumu; Evo malo retroaktivno al spada u temu kladara.. U utorak ja na poslu, slozim si listic ,6 parova, ulog 10 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | 17 i 18.10. liga prvaka Evo malo retroaktivno al spada u temu kladara.. U utorak ja na poslu, slozim si listic ,6 parova, ulog 10 kn dobitak 150.. i reko bum ga uplatil na putu do doma, al uleti mi neki prijevoz doma i reko kaj bum se jebo busom sad samo zbog listica. Naravno ispadne dobitni i ja popizdim. Srijeda, odem u kladaru, uplatim dva listica, jedan hazard i jedan zicer, mislim jebemti jucer sam pogodil, sad sam stanga, prosla me sreca ovo ono, kad prodje mi sve,oba listica, 7 parova i dobil sam preko soma kuna. Kaj nisam car...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 17 i 18.10. liga prvaka Je bolje je, al gle, da imam 400kn koje mi nije bed spusit stavio bi ih svaki put na federera i druge zicere i tak stalno, mislim da imam 4soma kaj mi nije bed stavit stavil bi, al za razliku od tebe male bogatunke meni je vec 100kn uloga puno..
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1810, liga, prvaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

pametni znaju