Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi 2.10 utorak u Sport forumu; VfB Stuttgart-FC Barcelona 2 Manchester Utd-AS Roma 1 Dynamo Kyiv-Sporting Lis. 1x CSKA Moskva-Fenerbahce 1 St....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-07, 09:45   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-09-07
Godina: 16
Poruka: 163
travno_hooligan se izdvaja iz mase
2.10 utorak

VfB Stuttgart-FC Barcelona 2
Manchester Utd-AS Roma 1
Dynamo Kyiv-Sporting Lis. 1x
CSKA Moskva-Fenerbahce 1
St.Bukurešt-Arsenal 2
FC Sevilla-Slavia Prag 1

šta mislite na ove parove?
travno_hooligan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 10:59   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-09-07
Godina: 16
Poruka: 163
travno_hooligan se izdvaja iz mase
Re: 2.10 utorak

ajde ljudi recite kaj mislite o ovim parovima
dali da igram na njih ili imate neki bolji prijedlog
travno_hooligan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:29   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Dynamo s dosta bitnih izostanaka ( Diakate najbolji branič , Bangura , Nesmachnyi , Rebrov, Derley) , u katastrofalnoj formi , trese ih velika kriza + kvaliteta igračkog kadra ove sezone im je daleko od one prošlih sezona. Prošlo kolo doma izgubili od slabašnog Naftovika ... istina igrali praktično s 2. postavom.

S druge strane Sporting bez izostanaka. Nisu super jaki , ali su solidna , čvrsta momčad. Prošlo kolo remizirali u velikom gradskom derbiju sa favoriziranom Benficom što im je sigurno diglo samopouzdanje. Od ManU-a su izgubili , ali nisu igrali loše.

A kako su iz oba tabora najavili da očekuju tešku i tvrdu utakmicu (mada Portugalci kažu da žele sva 3 boda) onda je možda manje od 3 najbolji izbor.

----------------------------------------------------------

CSKA slično kao i Dynamo. Nije jak kao prošlih sezona. Od utrke za titulu prvaka davno su se oprostili , a i Liga prvaka slijedeće sezone za njih je samo dalek san. To će naravno biti motiv više za što bolje izdanje u Ligi prvaka , ali pitanje je igračke kvalitete i objektivne moći. Upitan je nastup Carvalha ... a njegovo neigranje Rusi ne mogu nadoknaditi.

Fener na krilima pobjede protiv Intera sigurno ne dolazi s bijelom zastavom. Brzi su , dobri u kontri. Nema izostanaka , očekuje se početnih 11 kao protiv Intera.

Nije nevažna i činjenica da zima još nije saveznik Rusa i Ukrajinca. U Kijevu i Moskvi lijepo vrijeme , 20-ak danju , noću od 10-15 ... idealno za nogoloptanje.

Sve u svemu , ja ne vidim vrijednosti u igranju na domaćine. Ako negdje treba tražiti iznenađenje danas onda su to ove dvije utakmice.S obzirom na koeficijente X2 mi se definitivno čini kao bolja opcija od 1X.

P.S
S ostalim se slažem
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:33   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja bi ipak malo razmislio prije nego bi stavio neku značajnu lovu na Sevillu posebno ak uzmeš u obzir 4 zgubljene tekme u prvenstvu za redom.
Možda je to slučajnost....a možda je na pomolu neka kriza....kako god nisu u formi kao prošle sezone.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 13:44   #5 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Slavia bez Smicera , Latke , Brabeca i što je najbitnije , možda i najboljeg igrača i glavnog asistenta - Travaresa.

Čak i bez tih izostanaka Sevilla je klasu iznad Slavije.

Da je koeficijent mali , mali je ... ali nije sve u veličini.

Kriza tj. loši rezultati donekle su i razumljivi s obzirom na sve što se događalo , a i na protivnike od kojih su gubili. Ali danas , Sevilla je zicer.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 15:28   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

ibort a da ti odma tu nama slozis listic a?
ja sam nazalost svoj vec uplatio, igro sam arsenal, man U, Lyon i Inter..
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 16:48   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Inter je uvijek priča za sebe. Al pošto su kiksali u prošlom kolu brijem da će dobit..no kako navijam za Inter znam da je s njima uvijek neizvijesno
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 17:35   #8 (permalink)
prof. Foruma

selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

zato sam ih i stavio, zbog kiksa prošlo kolo..
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 17:51   #9 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
A jebiga baš sam sastavljo sistem na bwin pa sam se malo uživio i podijelio informacije s najboljom namjerom ... nisam mislio nikom solit pamet ... sorry ako je tako ispalo.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 11:54   #10 (permalink)
prof. Foruma

ma daj kaj briješ, pa nisam te cak ni zajebavao, neg sam fakat mislio to kaj sam napiso, vidil sam da imas sve informacije, pa reko daj nam listic sastavi..

btw si dobil kaj, mene je lyon sjebo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 210, utorak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114