| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 7., 8. 11 u Sport forumu; Sedmog i osmog jedanaestog se igraju parovi Lige prvaka i Kupa Uefe. Ja mislim da je najbolje kombinirati jedan par ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | 7., 8. 11 Sedmog i osmog jedanaestog se igraju parovi Lige prvaka i Kupa Uefe. Ja mislim da je najbolje kombinirati jedan par iz LP s jednim iz KU. Stavit cu si Dinamo - Basel i Sporting - Roma ali me nesto muci.. Ajmo rec da je Dinamo ziher al ova Roma je u ku*cu, mogo bi stavit samo Dinamo al bi mi profit bio 85 kn. E sad, ajde da cujem vase prijedloge, 1 par koji bi mogo kombinirat sa Dinamom a da je LP koji prelaze 1.50 koef. Steaua - Sevilla Slavia P. - Arsenal Fenerbahce - PSV Sporting L. - Roma Lyon - Stuttgart ....................................................................................................... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7., 8. 11 izjednacenje mozda,ali vjerojatnije je da ce milan dobit,ja ti to bas ne bi preporucio
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: 7., 8. 11 Evo jedna ubica od listica, malo sam gledao rezultate i dosao do ovog listica kojeg bi najbolje bilo odigrat u sistemu... Porto - Marseille X (odigrali su x kod Marseilla i mislim da ce tako i ostat) Liverpool - Marseille X2(e sad, mislit cete da sam lud al Liverpool ima jedan bod u 3 tekme) Schalke 04 - Chealsea (Schalke ima 3 boda iz 3 tekme a Chealsea je dobar ove sezone u LP) Olympiakos - Real Madrid (Igrali 4:2 za Real prvu) Šahtjor D. - Milan (Milan je dobio 4:1 doma) Uk. koef.: 106.03 Ulog: 10 kn Dobitak 1.009,81 kn P.S. Ja cu ovo ulozit, ima cudnih parova al vidjet cemo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.