| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 7., 8. 11 u Sport forumu; najstarija kladionica je loto...samo kladiš se na brojeve i čistu sreću...i onda kad pogodiš 4 od 7 na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 28
Poruka: 7
![]() | najstarija kladionica je loto...samo kladiš se na brojeve i čistu sreću...i onda kad pogodiš 4 od 7 na lotu 7 od 39 pa digneš 50kn ili manje pa si pravi frajer..a da bi 7 skinuo...trebaju ti milijuni kombinacija da bi tvojih 7 izašlo jednom ili još češće nikad,a u kladionici ima i sreće i znanja i statistike.Kaže netko bolje bi kavu za 10kn popio..e bolje je i popit kavu i odigrat listić pa dat 20kn...nego popit kavu i popušit koju tj dat 30kn...ak ti je dost kutija cigareta dnevno...e onda pošto ne pušim ode na kavu ujutro i kladionicu...sve u svem kad zbrojiš još uvijek zdraviji i sretniji život !!!!!! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: 7., 8. 11 Khm , khm ... pogodio si 1. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: 7., 8. 11 Citat:
![]() Roma - Sporting A štatigajaznam za ovaj Sporting i Romu... tu su bez babe vračare ništa ne zna. Sporting igra vrlo dobro u LP. Prilično su nesretno izgubili i od ManU-a kući i od Rome u Rimu , a ni jedni ni drugi ih nisu nešto nadigrali. Sigurno nisu odustali od borbe za 2. mjesto i Romi neće biti lako. Rimljani opet bez Tottija (mada su pokazali da mogu odlično odigrati i bez njega). S jedne strane Sporting sigurno može dobiti Romu , a s druge Roma je pokazala protiv Milana da se na teškom gostovanju zna odlično postaviti i iskoristiti kontre. Stvarno teška utakmica za predvidjeti rezultat i ja bih je svakako preskočio. A ako se nešto i mora igrati onda bolje probati na zbroj golova jer ovo je praktično kvalifikaciona utakmica , Sporting mora napadati , Roma ima dobru kontru , ali obrana im baš i nije briljantna , gledao sam ih protiv Empolija u drugom poluvremenu kad je Vučinić promašio 167 zicera , pa su na kraju popušili dva presmiješna gola. Fener-PSV E ovde stvarno ne bih 2 nikako. Prvo , Fener u turskoj ligi još nisam gledao ove sezone , ali zato jesam dva puta u LP. Igraju fantastično. Stvarno odlična ekipa , izrazito kreativna i trenutno sigurno kvalitetnija od PSV-a. PSV je ove sezone (slično kao npr. Lyon) daleko od onog PSV-a koji smo gledali zadnjih par godina. Koeman im je otišao u Valenciju i u PSV-u nije baš idealno stanje. Već prvu utakmicu bez njegovog vodstva su izgubili (Herenveen 2:1). I prije dvije godine Fener i PSV su igrali u LP , a u Turskoj ih je Fener pomeo s 3:0. Da je sve normalno , uz kvalitetu momčadi i pakao na stadionu rekao bih čista 1. ALI ... Fener će igrati bez par "glavnih likova" - Deivid i Lugano ne mogu igrati zbog kartona , obojica izuzetno bitni za igru Fenera (prvi desno krilo , drugi najbolji branič) , Kežman je ozlijeđen (po meni nije nenadoknadiv) , Apiah se vraća nakon duge pauze , ali neće biti u prvih 11 , Onder (solidan branič) ozlijeđen. Kod PSV-a suspendiran Eric Addo. Sve u svemu , prilično sam siguran da Fener ovo neće izgubiti , a hoće li dobiti to je veliko pitanje. Recimo da je na 1-X-2 omjer 50-30-20. A od ostalih Inter - CSKA CSKA je ove sezone jednostavno loš i u ovoj grupi su pokazali uvjerljivo najmanje. Interu je ovo prilika da riješi pitanje LP do proljeća i bilo što osim njihove pobjede bilo bi mi ogromno iznenađenje. MANU - Dynamo Isto kao Inter-CSKA , s tim da je Dynamo još gori od CSKA. Slavia-Arsenal Ovo je par koji bi lako kladionicama danas mogao donijeti popriličnu lovicu jer ne sumnjam da će nakon 7:0 masa ljudi odigrati 2 očekujući 3 ili 4:0 za Arsenal. Problem je u tom što su Topnici u Prag otišli bez Fabregasa, Rosickog , Tourea i Hleba , a Slaviji se vraćaju Šmicer , Tavers i Brabec (nisu igrali u Londonu , a sva 3 jako bitni) , izostat će samo napadač Vlček. Ako Arsenal odigra 100% sigurno dobija , ali ovaj put neće biti 7:0. Slavija nije tako loša momčad , ali je neiskusna u LP (prvi put igraju) i zato su platili u Londonu. Sigurno su maksimalno motivirani da se ovaj put dokažu i ako Arsenal malo pusti gas lako bi moglo završiti i remijem. Ne bi me iznenadilo da završi kao protiv Steaue 1:0 ili da bude 1:1. Steaua-Sevilla Steaua daleko od forme prije godinu-dvije. Raštimanu momčad više vodi direktor kluba nego trener (fenomen dobro poznat i kod nas ). Prošli vikend izgubili u prvenstvu od Polia 2:0 , a direktor im sad obećava po 30000 ojra za pobjedu protiv Seville. Samo , teško da će i to pomoći. Sevilla dolazi u punom sastavu , igraju odličan nogomet i odlazak Ramosa nije se osjetio. Prošlu sezonu u Kupu UEFA dobili su istog protivnika u Bukureštu 2:0. Jutros pitam jednog zagriženog navijača Steaue šta očekuje , odgovor - sve ispod 0:2 je prihvatljivo .Ovdje je samo pitanje hoće li Sevilla ići po sva 3 boda ili će se zadovoljiti i 1. Izgledi za pobjedu domaćina? 10%. Barca - Rangers Tu ne postoji pitanje pobjednika , ali po meni nude se dvije-tri dobre opcije. Prvo , hendikep - Igra Rangersa svodi se isključivo na obranu. Sjećam se da sam još u pretkolu protiv Crvene Zvezde mislio da im nema spasa , a kad su prošli u skupinu očekivao sam ih na zadnjem mjestu. Tu sam se prevario , ali danas , na širokom terenu ne vidim kako će se obraniti od Messija , Ronaldinha (koji je sve bliže staroj formi) , Henrya i ostale ekipe. Ako im Barca zabije u prvih 15-20 minuta to bi moglo završiti sa nekih 3 ili 4:0. Drugo , Rangersi ne igraju , oni ratuju. Zbiju se na svoju polovicu i "ošini po nogama". Zato je opcija na više od 3,5 kartona više nego izgledna. I treće (a vezano uz prvo ) zbroj golova. Barca je kod kuće super uvjerljiva i razigrana , više od 2,5 svakako.Lyon - Stuttgart Lyon je u zadnje vrijeme konačno počeo igrati. 5 pobjeda u nizu. Prošlo kolo dobili su Sttutgarta u gostima lako i danas je za očekivati da naprave isto. I Sttutgart je u zadnje vrijeme počeo davati znake života , 2 pobjede u Bundesligi , ali još je to neuvjerljivo. Meni izgleda kao da su sebi rekli - osvojili smo titulu prošle godine , ko ga jebe ove ćemo slavit Da nije bilo više nego dovoljne opomene s Rangersima rekao bih 1 ko kuća ... ovako 1 s oprezom. Lyon bez Toualalana i Baroša (nisu nezamjenjivi) , Sttutgart bez Hilberta i Boke (standardni prvotimci) -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eto. Ako nekom ovih par informacija pomogne biće mi drago. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,130
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7., 8. 11 I evo listica : Šifra Događaj Tip Tečaj Vrijeme B12 Slavia Prag-Arsenal 2 1,65 7.11. 20:45 B13 Steaua-Sevilla 2 1,75 7.11. 20:45 B14 Fenerbahce-PSV 1 2,05 7.11. 20:45 B15 Inter M.-CSKA M. 1 1,30 7.11. 20:45 B19 Lyon-Stuttgart 1 1,50 7.11. 20:45 DF389 4/Barcelona-Rangers 2 2,20 7.11. 20:45 Ulog: 9,52 kn Tečaj: 25,39 Dobitak: 241,85 kn
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 247
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7., 8. 11 moj listić Steaua-Sevilla 2 Inter-CSKA 1 Lyon-Stuttgart x (poluvrijeme) Sporting-Roma x (poluvrijeme) Fenerbahce-PSV x (poluvrijeme) Ulog: 200 kn Tečaj:22,8337 Dobitak: 4566,74 kn |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

pametni znaju