Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi 7., 8. 11 u Sport forumu; najstarija kladionica je loto...samo kladiš se na brojeve i čistu sreću...i onda kad pogodiš 4 od 7 na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 20:44   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 28
Poruka: 7
deejayZdena se izdvaja iz mase
Talking Re: 7., 8. 11

najstarija kladionica je loto...samo kladiš se na brojeve i čistu sreću...i onda kad pogodiš 4 od 7 na lotu 7 od 39 pa digneš 50kn ili manje pa si pravi frajer..a da bi 7 skinuo...trebaju ti milijuni kombinacija da bi tvojih 7 izašlo jednom ili još češće nikad,a u kladionici ima i sreće i znanja i statistike.Kaže netko bolje bi kavu za 10kn popio..e bolje je i popit kavu i odigrat listić pa dat 20kn...nego popit kavu i popušit koju tj dat 30kn...ak ti je dost kutija cigareta dnevno...e onda pošto ne pušim ode na kavu ujutro i kladionicu...sve u svem kad zbrojiš još uvijek zdraviji i sretniji život !!!!!!
deejayZdena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 22:25   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase
Re: 7., 8. 11

hehe, od onog listic sam pogodio 2 para...jbg..bit ce bolje
car_zgd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 22:28   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Khm , khm ... pogodio si 1.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 22:32   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Khm , khm ... pogodio si 1.
khm..da........................................ajd vidim da si profesionalac, sutra Sporting - Roma i Fenerbahče - PSV, dobri koeficjenti, ko ce pobjedit? ja bi stavio dvojke al igraju u gostima pa je malo zeznuto
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 22:33   #25 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,666
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja bi sutra romu x2, a na fener keca...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 07:41   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,844
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

eto rekao sam da ce milan sigurno pobijediti i bio sam u pravu
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 09:56   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: car_zgd Pogledaj Poruke
khm..da........................................ajd vidim da si profesionalac, sutra Sporting - Roma i Fenerbahče - PSV, dobri koeficjenti, ko ce pobjedit? ja bi stavio dvojke al igraju u gostima pa je malo zeznuto
Heh , evo bacam grah i gledam u čarobnu kuglu pa da vidimo.

Roma - Sporting

A štatigajaznam za ovaj Sporting i Romu... tu su bez babe vračare ništa ne zna.

Sporting igra vrlo dobro u LP. Prilično su nesretno izgubili i od ManU-a kući i od Rome u Rimu , a ni jedni ni drugi ih nisu nešto nadigrali. Sigurno nisu odustali od borbe za 2. mjesto i Romi neće biti lako.
Rimljani opet bez Tottija (mada su pokazali da mogu odlično odigrati i bez njega).

S jedne strane Sporting sigurno može dobiti Romu , a s druge Roma je pokazala protiv Milana da se na teškom gostovanju zna odlično postaviti i iskoristiti kontre.

Stvarno teška utakmica za predvidjeti rezultat i ja bih je svakako preskočio. A ako se nešto i mora igrati onda bolje probati na zbroj golova jer ovo je praktično kvalifikaciona utakmica , Sporting mora napadati , Roma ima dobru kontru , ali obrana im baš i nije briljantna , gledao sam ih protiv Empolija u drugom poluvremenu kad je Vučinić promašio 167 zicera , pa su na kraju popušili dva presmiješna gola.

Fener-PSV

E ovde stvarno ne bih 2 nikako. Prvo , Fener u turskoj ligi još nisam gledao ove sezone , ali zato jesam dva puta u LP. Igraju fantastično. Stvarno odlična ekipa , izrazito kreativna i trenutno sigurno kvalitetnija od PSV-a. PSV je ove sezone (slično kao npr. Lyon) daleko od onog PSV-a koji smo gledali zadnjih par godina. Koeman im je otišao u Valenciju i u PSV-u nije baš idealno stanje. Već prvu utakmicu bez njegovog vodstva su izgubili (Herenveen 2:1).

I prije dvije godine Fener i PSV su igrali u LP , a u Turskoj ih je Fener pomeo s 3:0.

Da je sve normalno , uz kvalitetu momčadi i pakao na stadionu rekao bih čista 1. ALI ... Fener će igrati bez par "glavnih likova" - Deivid i Lugano ne mogu igrati zbog kartona , obojica izuzetno bitni za igru Fenera (prvi desno krilo , drugi najbolji branič) , Kežman je ozlijeđen (po meni nije nenadoknadiv) , Apiah se vraća nakon duge pauze , ali neće biti u prvih 11 , Onder (solidan branič) ozlijeđen.
Kod PSV-a suspendiran Eric Addo.

Sve u svemu , prilično sam siguran da Fener ovo neće izgubiti , a hoće li dobiti to je veliko pitanje. Recimo da je na 1-X-2 omjer 50-30-20.

A od ostalih
Inter - CSKA
CSKA je ove sezone jednostavno loš i u ovoj grupi su pokazali uvjerljivo najmanje. Interu je ovo prilika da riješi pitanje LP do proljeća i bilo što osim njihove pobjede bilo bi mi ogromno iznenađenje.

MANU - Dynamo
Isto kao Inter-CSKA , s tim da je Dynamo još gori od CSKA.

Slavia-Arsenal
Ovo je par koji bi lako kladionicama danas mogao donijeti popriličnu lovicu jer ne sumnjam da će nakon 7:0 masa ljudi odigrati 2 očekujući 3 ili 4:0 za Arsenal. Problem je u tom što su Topnici u Prag otišli bez Fabregasa, Rosickog , Tourea i Hleba , a Slaviji se vraćaju Šmicer , Tavers i Brabec (nisu igrali u Londonu , a sva 3 jako bitni) , izostat će samo napadač Vlček.

Ako Arsenal odigra 100% sigurno dobija , ali ovaj put neće biti 7:0. Slavija nije tako loša momčad , ali je neiskusna u LP (prvi put igraju) i zato su platili u Londonu. Sigurno su maksimalno motivirani da se ovaj put dokažu i ako Arsenal malo pusti gas lako bi moglo završiti i remijem. Ne bi me iznenadilo da završi kao protiv Steaue 1:0 ili da bude 1:1.

Steaua-Sevilla
Steaua daleko od forme prije godinu-dvije. Raštimanu momčad više vodi direktor kluba nego trener (fenomen dobro poznat i kod nas ). Prošli vikend izgubili u prvenstvu od Polia 2:0 , a direktor im sad obećava po 30000 ojra za pobjedu protiv Seville. Samo , teško da će i to pomoći. Sevilla dolazi u punom sastavu , igraju odličan nogomet i odlazak Ramosa nije se osjetio. Prošlu sezonu u Kupu UEFA dobili su istog protivnika u Bukureštu 2:0. Jutros pitam jednog zagriženog navijača Steaue šta očekuje , odgovor - sve ispod 0:2 je prihvatljivo .
Ovdje je samo pitanje hoće li Sevilla ići po sva 3 boda ili će se zadovoljiti i 1. Izgledi za pobjedu domaćina? 10%.

Barca - Rangers
Tu ne postoji pitanje pobjednika , ali po meni nude se dvije-tri dobre opcije. Prvo , hendikep - Igra Rangersa svodi se isključivo na obranu. Sjećam se da sam još u pretkolu protiv Crvene Zvezde mislio da im nema spasa , a kad su prošli u skupinu očekivao sam ih na zadnjem mjestu. Tu sam se prevario , ali danas , na širokom terenu ne vidim kako će se obraniti od Messija , Ronaldinha (koji je sve bliže staroj formi) , Henrya i ostale ekipe. Ako im Barca zabije u prvih 15-20 minuta to bi moglo završiti sa nekih 3 ili 4:0.

Drugo , Rangersi ne igraju , oni ratuju. Zbiju se na svoju polovicu i "ošini po nogama". Zato je opcija na više od 3,5 kartona više nego izgledna.

I treće (a vezano uz prvo ) zbroj golova. Barca je kod kuće super uvjerljiva i razigrana , više od 2,5 svakako.

Lyon - Stuttgart
Lyon je u zadnje vrijeme konačno počeo igrati. 5 pobjeda u nizu. Prošlo kolo dobili su Sttutgarta u gostima lako i danas je za očekivati da naprave isto. I Sttutgart je u zadnje vrijeme počeo davati znake života , 2 pobjede u Bundesligi , ali još je to neuvjerljivo. Meni izgleda kao da su sebi rekli - osvojili smo titulu prošle godine , ko ga jebe ove ćemo slavit

Da nije bilo više nego dovoljne opomene s Rangersima rekao bih 1 ko kuća ... ovako 1 s oprezom.

Lyon bez Toualalana i Baroša (nisu nezamjenjivi) , Sttutgart bez Hilberta i Boke (standardni prvotimci)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eto. Ako nekom ovih par informacija pomogne biće mi drago.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 15:07   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,130
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Mene jucer na ziheraškom listicu sjebo shatjar...

a sad idem slozit za danas, po ibortovim preporukama..
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 15:24   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,130
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

I evo listica :

Šifra Događaj Tip Tečaj Vrijeme
B12 Slavia Prag-Arsenal 2 1,65 7.11. 20:45
B13 Steaua-Sevilla 2 1,75 7.11. 20:45
B14 Fenerbahce-PSV 1 2,05 7.11. 20:45
B15 Inter M.-CSKA M. 1 1,30 7.11. 20:45
B19 Lyon-Stuttgart 1 1,50 7.11. 20:45
DF389 4/Barcelona-Rangers 2 2,20 7.11. 20:45

Ulog: 9,52 kn Tečaj: 25,39
Dobitak: 241,85 kn
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:35   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-06
Poruka: 247
sony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono neštosony ima ono nešto

moj listić

Steaua-Sevilla 2
Inter-CSKA 1
Lyon-Stuttgart x (poluvrijeme)
Sporting-Roma x (poluvrijeme)
Fenerbahce-PSV x (poluvrijeme)

Ulog: 200 kn
Tečaj:22,8337
Dobitak: 4566,74 kn
sony je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113