| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi 7., 8. 11 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: sony moj listić Steaua-Sevilla 2 Inter-CSKA 1 Lyon-Stuttgart x (poluvrijeme) Sporting-Roma x (poluvrijeme) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 7., 8. 11 Ibort, eto baš gledam malo tvoje analize i stvarno razmišljaš na pravi način, za kladionicu se nikad ne razmišlja po prijašnjim rezultatima, jer nizu jednom mora doć kraj uvijek, a ovo je primjer kako treba slagat listić. I sad si me navukao nisam dugo bio al ovaj vikend opet jurim u kladionicu ![]() |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Godina: 28
Poruka: 7
![]() | Ibro hvala na obrazloženju,meni si pomogao,ako pogledaš što sam napisao da ću igrat...vidjet ćeš da bi me jedan zeznuo...ovako sam izbjegao arsenal kad sam pročitao tvoje preporuke i odigrao na sevillu,inter,barcu,lyon i na manchester hend 0:1,ulog 100kn=609kn...hvala |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,130
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 7., 8. 11 Ibort, od sada te zovemo Ibro ![]() inace rep bi dobil vec prije al ti nemrem jos dat, argumenti su ti odlicni, nek ti Kiki da poso da pišeš savjete za kladaru na croportalu, il da se javiš u sportske samo me arsenal sjebo jucer, ko i sve druge ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: 7., 8. 11 evo moj listić. samo ironija je da sam pare koje sam trebao uplatiti zapio ( frendu bio rođendan jučer) sporting-roma 3+ gola steaua-sevilla 2/2 henry daje gol lyon-stutgart oba daju gol neznam sad napamet koeficijente al dobitak bi bio prilično velik zajeb totalni |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

pametni znaju