| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Betfair u Sport forumu; Neki dan sam čitao u Poslovnom o tom sajtu i o Hrvatu koji je tamo uspio. Radi se o 'burzi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Betfair Neki dan sam čitao u Poslovnom o tom sajtu i o Hrvatu koji je tamo uspio. Radi se o 'burzi koeficijenata' na kojoj se da zaradit dobra lova i iako se radio kladionici, to zapravo nije glavni koncept... više radi kao burza Link na članak o tome je ovdje Poslovni, a ja imam tolko nejasnoća da ne znam od kud da počnem Aha... site je na adresi Betfair (nije refferal nikakav) .. pa ako ste zainteresirani i pametni da skužite to tamo onda ok. Uglavnom... skužio sam taj 'back' i 'lay' ali kak se zapravo trguje na tim marketima i kak se to uopće koristi? Ajd .. ak ima iskusnijih nek mi malo pomogneju ![]() Tzu
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Betfair Ovako , najjednostavnije rečeno - umjesto što postoje klasični , fiksni koeficijenti koje određuje kladionica ovdje se radi o koeficijentima koje određuju sami igrači i međusobno ih nude , a kladionica ima samo funkciju servisa , svojevrsne tržnice. To je otprilike kao da gledaš utakmicu Inter- Parma s frendom , a on ti kaže - oš se kladit da Parma neće izgubit? Nudim ti omjer 1:2? Ono što je osnova svega , glavna stvar cijele priče - tu se i dalje radi o klađenju. To je samo jedan oblik klađenja , ništa drugo. Da , može se zaraditi i te kako , ali to nije neki čarobni štapić. Za veliku lovu treba ti veliki početni kapital (ili jako puno vremena) , puno znanja o klađenju i sportu općenito , a posebno o pojedinim sportovima za koje se specijaliziraš i naravno sreće. U svakom slučaju tu se radi o profesionalnom klađenju , a to je težak i zahtjevan posao. Brza i laka zarada , "dojave" i slične stvari su mitovi. P.S Ja bih i dalje prije preporučio live klađenje. A ovo sa lay low/back high je otprilike kao da ideš na live klađnje i npr. u situaciji kada u teniskom meču favorit izgubi prvi set ili je break igraš na njegovu pobjedu Zadnji Uredio Ibort : 07-11-07 u 15:45. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Betfair ma sve mi je to jasno ali ne kužim kako sve to primjeniti na stranici, treba mi neki tutorial koji objašnjava funkcije na stranici ak imaš kakvu ebook literaturu javi mi se na pm, tražim već danima literaturu o tome
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Betfair sorry , rado bih pomogao , ali nemam ništa ![]() Samo još jedna mala opaska - nemoj krenuti ozbiljnije u to (uz sve ostale preduvjete odlične informiranosti) bez mogućnosti praćenja sportskih događaja u živo tj. nabavi satelitsku i karticu s kojom ćeš pokriti par jačih sportskih programa i opskrbi se popriličnim brojem linkova za live stream jer taj oblik klađenja bez gledanja u živo događaja prečesto je pucanj u prazno ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Betfair daj mi molim te ukratko samo objasni koji je točan postupak trgovanja tim koefima... ja ne znam osnove... .taktiku ću sam smislit al nemrem počet kad niš ne znam
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Betfair eh skužio sam danas kak to funkcionira... fakat nije loše... postoji mogućnost da uložite manju svotu i ako to 'trejdate' dobijete manju svotu bez obzira na ishod utakmice ne znam ako ste pogledali malo tu stranicu... na njoj se može igrati back (potvrđujete da će klub pobjediti) ili lay (potvrđujete da klub neće pobjediti). za trade se treba kladiti na oboje ali treba staviti veće željeni koeficijent na back nego na lay. ako vaš koef bude kupljen onda samo čekate ishod utakmice i ako ste pogodili dobijete lovu, ako niste ne gubite ulog ![]() jako dobra kladara... nadam se da bude to i kod nas otvoreno jednom ako se učlanjujete već u betfair onda bi bilo super da vas ja 'referam' jer onda oboje dobivamo po 200 kn za klađenje javite se na PM za info
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-07 Godina: 21
Poruka: 7
![]() | Re: Betfair Betfair pruža mogučnosti koje niti jedna druga kladionica nema u ponudi, a ono što je najbolje jest da možete predstavljati tj. biti kladionia. Saznajte više na http://svijetkladjenja.com/osnove-on...denja/betfair/. Na Betfair kladionici se godišnje okrene nekoliko milijardi eura. Daju bonus dobrodošlice u iznosu od 20funti... Saznajte više o Betfairu, bonusu, kao i načinu klađenja...
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-08
Poruka: 1
![]() | Re: Betfair J.... ga, nikako da shvatim jednu stvar. Npr., igraju Inter - Catania i sad na 'backu' je najbolji koeficjent 1.50. Ja sad želim ponuditi da se ljudi klade kod mene na 1.51. Možete mi molim Vas objasnit kako to napravim. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-12-07 Godina: 21
Poruka: 7
![]() | Re: Betfair Citat:
U ovom slučaju odaberete "lay" (dakle kladite se protvi toga da će inter dobiti) i upisujuete 1,49 ( u interesu vam je da je kvota što niža kada vje vi nudite)....
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: betfair |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:07.