| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi dali se netko kladi u hrvatskoj lutriji u Sport forumu; zanima me,kako se igra sistem na onim listićima u hrvatskoj lutriji ako netko zna neka kaže... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: dali se netko kladi u hrvatskoj lutriji imas dolje za ispunit koji oces sistem, koji broj stavis tolko ces imat, znaci stavis broj 5 a imas 9 parova komba ti je 5/9. za fikseve imas sa strane da oznacis kucicu. ali mislim da u lutriji moras imat min. kunu po kmbi, tak da ti dosta moze ispat ulog. bar je tak bilo dok sam se ja tam kladio. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 16
Poruka: 163
![]() | Re: dali se netko kladi u hrvatskoj lutriji Citat:
to je sistem,dali sam sad u pravu? | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06 Godina: 27
Poruka: 12
![]() | Re: dali se netko kladi u hrvatskoj lutriji Svaka kladionica ima par koji bude bolji koef. nego drugdje, pa tako i LH, ali oni rijetko blokiraju parove, a to puno znači ako je neka dojava i imaju jako široku ponudu (samo Stanleybet ima širu ponudu). Ja se često vodim time da ako se mijenjao koeficijent u tijeku dana onda je bolje taj par (obično zicer) izbjeći ili još bolje odigrati kontru. Ja sam dugo bio pušiona i jako zaronio i zahvaljujući HL sad sam malo došao u život jer jedino oni imaju u Ligi prvaka klađenje na tko će izvesti više kornera.(tekma Arsenal-Slavia na tekmu 1 je bilo 1,25 a na kornere 1,35 a neke se tekme tako daju predviditi.Kad je Chelsea igrao 1:1 s Rosenborgom koef je bio 1.20 a korneri 1.30 (u kornerima je bilo 13:2) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06 Godina: 27
Poruka: 12
![]() | Re: dali se netko kladi u hrvatskoj lutriji U HL je ukupni ulog na bilo koji sistem 5 kn a ti možeš izraditi listić na njihovoj web stranici koji je jako jednostavan i odmas znaš dobitak a pod tim brojem odeš u bilo koju poslovnicu i uplatiš. Sviđa mi se i to što dobitak podižeš u bilo kojoj poslovnici HL u bilo kojem gradu |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska lutrija, lutrija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.