| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dan za klađenje u Sport forumu; Današnji parovi poslani korisnicima Pa evo i vi se osladite: - San Antonio (NBA) - 1 @ 1.30 - Detroit - Washington (WNBA) - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Dan za klađenje Današnji parovi poslani korisnicima ![]() Pa evo i vi se osladite: - San Antonio (NBA) - 1 @ 1.30 - Detroit - Washington (WNBA) - 1 @ 1.25 - Montepaschi Siena - Roma - 1 @ 1.25 - Španjolska (U-19) - Island (U-19) - 1 @ 1.25 Tečaj oko: 2,53 (negdje može i za više - negdje i za manje) Osobni ulog: 1000kn Još možete dodati: - Cibona - 1 - Gasque - 1 - Canas - 1 Uživajte
__________________ Power Bet Tips.com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: Dan za klađenje Jeli se ti to rugaš ili? Da stučnjak sam - ali nemoraš ti pratit. Ps. Primjetio sam da si i zadnji put nabisa nešto bezsmisleno - kao ulog i tako to - pa nemože svak isto stavit!!!! Ali evo - kad si navalio - 1000kn je moj osobni ulog!
__________________ Power Bet Tips.com |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dan za klađenje Citat:
Evo ja bi cijenio tvoj trud kada bi svaki dan stavljao svoj parove na forum. Postavio koja ti je početna banka, i kada bi pisao uloge i slično da vidimo kako si uspješan u svome klađenju. Kužiš, moraš imati koncept neki, a samo na neko duže vremensko razdobolje i ti i mi mižemo znati jeli tvoj koncept uspješan. Uletiti ovako pa napisati: Ljudi igrajte na ovo 1, na ovo X, na ovo 2, to ti može svatko i jednom će i pogoditi. Nemoj se uvrijediti, ali ja se kladim već skoro pa 10 godina i bez svega toga nema ništa, samo lažeš sebe i nas! Uzdravlje ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: power bet tips |
« 25.05.2007
|
28.7.2007 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

Svi smo mi MASS SARR