| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dobitni Listic u Sport forumu; Igrao sam sistemski listic 5/10 za 15kn.Piše moguči dobitak 606kn.Pogodio sam 5 parova.Kad idem na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Godina: 27
Poruka: 45
![]() | Dobitni Listic Igrao sam sistemski listic 5/10 za 15kn.Piše moguči dobitak 606kn.Pogodio sam 5 parova.Kad idem na stranicu Favorita da si provjerim listic,piše dobitan a za isplatu mi piše 7,46kn ps.inače sam prvi put odigrao sistem pa mi nije jasno zašto takav mali dobitak![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobitni Listic pa nisi sve pogodio........
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 252
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobitni Listic ti si igrao 5/10 gdje ima 252 kombinacije sve ovisi na tvoj ulog koji se dijeli sa te 252 kombinacije gdje onda dobiješ ulog po kombinaciji koji se onda množi sa koeficijentom te kombinacije koju si pogodio i to ti je tvoj dobitak |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

ps.inače sam prvi put odigrao sistem pa mi nije jasno zašto takav mali dobitak