Raspravljate o temi Dojave u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Ko je zainteresiran za PRAVE dojave, nek se javi na PM. Evo primjer ovog petka. ImageShack - Hosting :: ggph2.jpg...
Da, to i mene zanima, ako je dojava prava trebao si barem 200-300 uložit
MA koje dojave!!!!
Uvijek ima potplačenih sudaca i športaša, jer lova je život, ali ZAPAMTITE takve dojave NISU za smrtnike!!!!
nemojte se zavaravati!!!!
Kaj mislite da bude neki lovaš potplatil nkog suca ili igrač ili... iz xxx lige i sporta i onda se hvalili okolo po birtijama da bude na kraju prvog poluvremena 0:0 ili da bude koji crveni ili žuti pal!!!
PSV-AZ Alkmaar-1
Fiorentina-Udinese-1
Torino-Catania-1
Deportivo-R.Santander-x
Lorinet-Toulouse-x
Lyon-Marseille-1
Villarreal-Sevilla-1
Da se mene pita bilo koga tko tko prodaje na forumu priču ljudima - javite se ovdje za dojavu - treba dobiti bananka.
dojava ima. dojave postoje to nije nikakav mit
svi viđamo likove po kladionicama koji drže mob na uhu i pišu bez gledanja ponude. kao što je čovjek reko dojave nisu za smrtnike poput nas.
na kladionicama se može lako zarađivati ako imate veliki kapital, je da su ulozi ograničeni al šta ćeš. nek odeš svaki dan u kladu i nađeš neki zicer uzožiš 500 kn, dobiješ 700 i dosta.u tjedan dana to je 1400 kn. a naravno da može se ulagat i više i itd... neda mi se pisat.