| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dojave u Sport forumu; Ko je zainteresiran za PRAVE dojave, nek se javi na PM. Evo primjer ovog petka. ImageShack - Hosting :: ggph2.jpg... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-06 Godina: 20
Poruka: 4
![]() | Re: Dojave Ko je zainteresiran za PRAVE dojave, nek se javi na PM. Evo primjer ovog petka. ImageShack - Hosting :: ggph2.jpg |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dojave Citat:
usput ak su te dojave PRAVE, zasto si ulozio samo 50kn | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: Dojave MA koje dojave!!!! Uvijek ima potplačenih sudaca i športaša, jer lova je život, ali ZAPAMTITE takve dojave NISU za smrtnike!!!! nemojte se zavaravati!!!! Kaj mislite da bude neki lovaš potplatil nkog suca ili igrač ili... iz xxx lige i sporta i onda se hvalili okolo po birtijama da bude na kraju prvog poluvremena 0:0 ili da bude koji crveni ili žuti pal!!! |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dojave Citat:
Konačno netko zreo i pametan! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 173
![]() | Re: Dojave dojava ima. dojave postoje to nije nikakav mit ![]() svi viđamo likove po kladionicama koji drže mob na uhu i pišu bez gledanja ponude. kao što je čovjek reko dojave nisu za smrtnike poput nas. na kladionicama se može lako zarađivati ako imate veliki kapital, je da su ulozi ograničeni al šta ćeš. nek odeš svaki dan u kladu i nađeš neki zicer uzožiš 500 kn, dobiješ 700 i dosta.u tjedan dana to je 1400 kn. a naravno da može se ulagat i više i itd... neda mi se pisat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ite dojave |
« liga prvaka 08/09
|
Moj listic »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

Svi smo mi MASS SARR