| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dojave u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Haz Otvoren je novi kladioničarski site na adresi E-Bookie.org (c) 2008 koji većinom analizira parove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dojave Citat:
![]() Partizan - Mladost vaterpolo 9-9 Dojava na tvojoj stranici je pobjeda partizana ![]() I još metneš 500 kn....propade ti listić jarane ![]() Dokazao si nam vjerodostojnost ![]() Sam se nadam da nitko nije stavio neku veću lovu...
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." Zadnji Uredio Adolon : 26-03-08 u 19:27. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 27
![]() | Re: Dojave Evo dojave: Uvijek ce biti netko dovoljno debilan da otvori ovakav thread. Uvijek ce biti netko jos gluplji da stavi pare na dojave ![]() Ovo je moje osobno iskustvo s dojavama. Igrao sam profesionalno u 1 hr ligi (ne nogomet). Kad se utakmica namjesta do zadnje sekunde nitko ne zna dali ce se uspijeti namjestiti zeljeni rezultat. Sto se tice namjestanja od strane mafije, onda je vjerojatnost veca da ce par proci. Ali je zato vjerojatnost da dobijes pravu informaciju jednaka nuli. Da sam ja u mafiji, sigurno bi slao krive dojave svima koji su dovoljno glupi i bezopasni da povjeruju. Zasto? Jer se par na koji se stavlja samo jedan ishod i to vece kolicine novca odmah blokira. Mi nismo namjestali, ali smo znali kako cemo protiv koga igrati i kladili se. To bi obavili odmah kad bi se kladionice otvorile, jer zablokiraju svaki sumnjivi par. evo moja ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,580
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dojave Citat:
![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dojave ima par stranica na internetu koje se bave dojavama namještenih utakmica...kao npr royal bet i još neke web stranice kladioničarskih udruženja..samo da postanete član takve kuće morate plaćati veliku mjesečnu globu... teško je dobiti dojave..teško ih je naći...dojave postoje sve dok je namještenih tekmi,a takvih je najviše u nižim ligama i ligama južne amerike gdje narko bosovi namještaki tekme! najbolja dojava koju možete naći je da sami proučite timove i njihove kvalitete!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Dojave Citat:
![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ite dojave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.