| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dojave u Sport forumu; Citat: Pravi autor: tzukius danas je samo jedan par siguran Deportivo - Hajduk 1-1 (poluvrijeme-kraj) Šta ne uplatiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dojave istina! ja se kladim ma jednom dobio 16 KM i to popola s curom ![]() ![]() ![]() al znam momka iz srebrenika koji trenira fudbal igra za njihov klub, tip stalno dobija od vecih iznosa 8 000 KM prije mjesec dva, a prosle sedmice cak 45 000 KM!!! jebote, zna valjda ko prodaje utakmice, dobar sa svima, cuje, cunja, trazi informacije![]() da mi bi prepisat od njega makar 6 parova, da se malo oporavim ![]() ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Dojave Čujte znamo sam i poznavao grupu ljudi koji su dobivali preko dojava,ali znam one tkoje su dojave totalno uprpastile i bacile u totalnu krizu,jednoga tipa poznajem koji je kuću prokockao samo radi kladionice,a znam ih dosta koji su ušli u velike kredite zbog kladare. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ite dojave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

).

od vecih iznosa 8 000 KM prije mjesec dva, a prosle sedmice cak 45 000 KM!!! jebote, zna valjda ko prodaje utakmice, dobar sa svima, cuje, cunja, trazi informacije
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!