| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Finale Cup Uefa u Sport forumu; Sevilla-Espanyol Što ćete odigrati na ovaj par?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Finale Cup Uefa Espanyol. UVIJEK za proračunatu taktiku ispred bezglave ofenzive ![]() Iako - Sevilla je odlično složena momčad, imaju vrhunskog trenera, dugo igraju skupa... tako da mislim da su moguća 2 ishoda: 1. bit će vrlo izjednačeno, nisu isključeni ni penali 2. Sevilla će odmah na početku zabit 2 gola i onda će bit revija do kraja Volio bih da bude ova prva varijanta ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Finale Cup Uefa Mislim da je Sevilla jača , i igraju po meni bolji nogomet, Espanyol je dobro organizirana momčad tako da Sevilli neće bit lako, bit će neizvjesno najvjerojatnije, jedino ako Sevilla zabije na početku gol, onda je to druga pjesma
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Finale Cup Uefa Citat:
, dobro si ga skinuo, mogao bi meni složiti jedan listić![]()
__________________ Nothing happens unless first a dream. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cup, finale, uefa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

UvIjEk zA AkCijU,NiKaD PrOtIv pOnEkAd SuZdRzAn Al RiJeTkO KaD!!!!
, dobro si ga skinuo, mogao bi meni složiti jedan listić