| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Hoće li upucati papu ili ne? u Sport forumu; Nešto sam načuo da u jednoj kladionici postoji mogućnost klađenja na atentat na papu u Turskoj. Mada mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoće li upucati papu ili ne? Nešto sam načuo da u jednoj kladionici postoji mogućnost klađenja na atentat na papu u Turskoj. Mada mi je to reko muslić vjerujem mu jer mi je rekao i koefe... 1(dobiva metak)- 4.15 2(ne dobiva)- 1.35 Neću imenovat kladu da ne bi bilo ''nismo znali'' ali sigurno se ne zajbevam ovaj put, mada zvuči smješno na kaj se sve ljudi klade ![]() Ja bi tu stavio 2, nekako mi je osiguranje prejako. Vi? P.S. onaj stari vic.... Uvati za vrijeme 2. svj. rata švabo poljaka i zaprijeti mu da će ga ubit. Ovaj veli: 'nemoj, ja ću postat papa' a švabo odgovori 'neću ako budem ja papa nakon tebe' ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoće li upucati papu ili ne? Ja bi se složio s dvojkom. Jebote ima više policajaca oko pape nego u Hrvatskoj stanovnika (+ dijaspora).
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Hoće li upucati papu ili ne? o boze kakvu vi temu otvarate kao da pitate hoce "koliko je sati? pa nije to sprdnja, pitanje hoce bilo tko bit upucan je strasno, a kamoli papa!!! ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hoće li upucati papu ili ne? hmmm... mislim da ću ići na onaj ''Fenomen zadovoljstva'' kak ja to zovem, ubacit ću lovu na to da će ga krknut pa ako bude tako ja dobim lovu iako mi je naravno žao (ipak sam kršćanin), a ako ga ne maznu onda će mi biti drago da ga nisu , a jebeš tu lovu koju ja uložim ![]() vuk sit i ovce na broju ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hoce, papu, upucati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:42.