| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Igrate li internet poker? u Sport forumu; Da u zadnje vrijeme sam se zakačio na pokerstars...ali samo u kredite...ne pravu lovu. Igram texas holdem.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igrate li internet poker? Da u zadnje vrijeme sam se zakačio na pokerstars...ali samo u kredite...ne pravu lovu. Igram texas holdem.
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 88
![]() | Re: Igrate li internet poker? Texas Holedem i NOLIMIT najbolja igra na Svijetu!
__________________ Online Klađenje |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Igrate li internet poker? Čovjek protiv stroja, prvi put. Čovjek protiv računala, drugi put. Čovjek protiv internetskih lihvara, treći put. I prodano naivnom korisniku!
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Re: Igrate li internet poker? Citat:
![]() ![]()
__________________ Online Klađenje | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Igrate li internet poker? Ja dobro znam što je to. Osobno sam sudjelovao u izradi php aplikacije igre pokera. I vjeruj mi kuća/računalo/aplikacija uvijek dobiva, bez obzira što ti misliš da pobjeđuješ. A vezano uz ovu temu. Sve to počinje iz zabave. Pa iz radoznalosti probate prvi puta za novac. Kasnije završavate sa minusima na kartici.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Igrate li internet poker? Ajde nemoj se sramotiti ni pred programerima ni pred igračima jer stvarno nemaš poima o čemu pričaš. Sad nakon drugog odgovora vidim da te zanima i želiš da se netko prepire s tobom kako bi saznao još više al nemoraš to raditi, odi ljepo na Cropoker forum pa tamo pitaj dečke šta i kako a ne se ovdje blamirati.
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Igrate li internet poker? Tko se tu prepire? Ja smo velim svoje mišljenje. Ajd ne budali. Sve kaj je preko interneta to se mora isprogramirati, to ti je valjda jasno. Zato sam rekao čovjek protiv računala. Koliko puta sam gledao jadne ljude kako gube pare na poker automatima po brtijama. Zato sam rekao čovjek protiv stroja. Jednog dana vaša će razonoda postati ovisnost, a svaka ovisnost vodi do gubljenja vremena i vašeg novca. Zato sam rekao čovjek protiv internetskih lihvara. Program uvijek pobijeđuje. Može biti da ste u sobi vas 4 i zaposlenik internetskog pokera. To se tak radi. Računalo njemu djeli prije ili kasnije. Besplatnom poker veliš? Što ti misliš tko taj besplatni poker financira? Evo ti jedan primjer bliskiji većini: Da li znaš što je duhanska industrija rekla za žvakače gume u obliku cigareta? Danas je potvrđeno da je duhanska industrija poticala i sufinancirala takve proizvođaće. Da, sa porocima počinješ nesvijesno... P.s. modovima ovaj ČOVJEK REKLAMIRA u svojem potpisu!!!
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Igrate li internet poker? Popovske predike, prvi put, drugi put, prodano glupom narodu treći put.
| | |
![]() |
| Tagovi: igrate, internet, poker |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.