Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi Igrate li internet poker? u Sport forumu; Da u zadnje vrijeme sam se zakačio na pokerstars...ali samo u kredite...ne pravu lovu. Igram texas holdem....

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 16:17   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Igrate li internet poker?

Da u zadnje vrijeme sam se zakačio na pokerstars...ali samo u kredite...ne pravu lovu.

Igram texas holdem.
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:43   #12 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,672
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

na fejsbuku
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-07-08, 12:04   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 88
webmacho

Texas Holedem i NOLIMIT najbolja igra na Svijetu!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 11:20   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 779
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Čovjek protiv stroja, prvi put. Čovjek protiv računala, drugi put. Čovjek protiv internetskih lihvara, treći put.

I prodano naivnom korisniku!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 11:37   #15 (permalink)
Regularni forumas

webmacho

Citat:
Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
Čovjek protiv stroja, prvi put. Čovjek protiv računala, drugi put. Čovjek protiv internetskih lihvara, treći put.

I prodano naivnom korisniku!
Poker na netu se igra jedan protiv drugoga, ako te ne zanima tema i neznaš još uz to ništa o najboljem sportu na svijetu onda nemoj sudjelovati jer zabranjeno je na forumu pisati textove nevezane uz temu.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 11:49   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Ja dobro znam što je to. Osobno sam sudjelovao u izradi php aplikacije igre pokera. I vjeruj mi kuća/računalo/aplikacija uvijek dobiva, bez obzira što ti misliš da pobjeđuješ.

A vezano uz ovu temu. Sve to počinje iz zabave. Pa iz radoznalosti probate prvi puta za novac. Kasnije završavate sa minusima na kartici.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 11:53   #17 (permalink)
Regularni forumas

webmacho

Ajde nemoj se sramotiti ni pred programerima ni pred igračima jer stvarno nemaš poima o čemu pričaš. Sad nakon drugog odgovora vidim da te zanima i želiš da se netko prepire s tobom kako bi saznao još više al nemoraš to raditi, odi ljepo na Cropoker forum pa tamo pitaj dečke šta i kako a ne se ovdje blamirati.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-08, 13:16   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Tko se tu prepire? Ja smo velim svoje mišljenje. Ajd ne budali. Sve kaj je preko interneta to se mora isprogramirati, to ti je valjda jasno. Zato sam rekao čovjek protiv računala. Koliko puta sam gledao jadne ljude kako gube pare na poker automatima po brtijama. Zato sam rekao čovjek protiv stroja. Jednog dana vaša će razonoda postati ovisnost, a svaka ovisnost vodi do gubljenja vremena i vašeg novca. Zato sam rekao čovjek protiv internetskih lihvara.

Program uvijek pobijeđuje. Može biti da ste u sobi vas 4 i zaposlenik internetskog pokera. To se tak radi. Računalo njemu djeli prije ili kasnije.

Besplatnom poker veliš? Što ti misliš tko taj besplatni poker financira? Evo ti jedan primjer bliskiji većini:

Da li znaš što je duhanska industrija rekla za žvakače gume u obliku cigareta?

Danas je potvrđeno da je duhanska industrija poticala i sufinancirala takve proizvođaće.

Da, sa porocima počinješ nesvijesno...

P.s. modovima ovaj ČOVJEK REKLAMIRA u svojem potpisu!!!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 10:46   #19 (permalink)
Regularni forumas

webmacho

Popovske predike, prvi put, drugi put, prodano glupom narodu treći put.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-08, 11:30   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 14
Poruka: 144
xtd784 se izdvaja iz mase

LOL @ Ineluki. Malo smo neinformirani, a?
xtd784 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: igrate, internet, poker

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113