| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; "Bijeli" se odnosi na nesto drugo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #93 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-12-07 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Jedino što donosi profit na kladionici jest profesionalno igranje tj. ozbiljno pračenje sportova. Potrebno je imati određeni kapital i money managment tj. plan i strategiju koje se morate pridržavati ukoliko Vas krene, ali isto tako i ako Vas ne ide. Trebalo bi pratiti forum ekipa, sastave, ozlijede, motivaciju...a bitaj je i faktor sreće na koji se ne može uutjecati... Više o profesionalnom klađenju, kao i drugim kategorijama kladioničara imate na http://svijetkladjenja.com/. Također možete naći svakodnevne analize, kao i savjete, upute za online klađenje i bonuse za online kladionice...
__________________ |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,130
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! za profesionalno klađenje je potrebno posvetiti vremena ko normalnom poslu.. moj prijedlog vam je sljedeci: intuicija dođeš u kladaru, vidiš par ono tipa: Charlton - Ipswich 1.80 / 2.90 / 2.10 i kaj ti prvo dodje u glavu, to odigraš i tak slažeš listiće, znači malo po znanju, malo po filingu i bude ok
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! dobio 29. na ovo Middlesborg-Wigan p.k1/1 Bolton-Fulham x Arsenal- neznam sad s kim su igrali al sam stavio da arsenal daje gol u oba poluvremena Sunderland-Birmigham 1 ukupni koeficijent je bio 50. |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-12-07 Godina: 21
Poruka: 6
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Citat:
Smatram da bez toga nema uspjeha...
__________________ | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! jedini način na koji čete početi zarađivati na kladionici je praćenje sportova,i trebate sami znati šta bolje pogađate a što ne........ja kad se kladim uvijek izbjegavam amer.bejzbol,taijansku i španjolsku košarku a u hokeju se uvijek klonim nhl i finsjke lige također se slabo kladim na nogas,jednostavni mislim da je nogomet postao nogomet gdje više podjela na na velike i male,jer danas može svatko svakoga pobijediiti moj je savjet da se više kladite na nba(posebno ove sezone na hornetse,boston,detroit) te na rukomet(na dansku i norvešku ligu),ostale su dosta izjednačene pa baš i ne bi preporučio i mislim da je dobro stavljati na tenis |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.

pametni znaju