Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Ja si pravim statistiku odkad sam poceo igrat kladionicu i do sad sam u minusu 700 kuna,imao sam dosta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-09-08, 16:42   #101 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Croatian Hawk

Datum registracije: 18-09-08
Poruka: 135
Croatian Hawk se izdvaja iz mase
Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!!

Ja si pravim statistiku odkad sam poceo igrat kladionicu i do sad sam u minusu 700 kuna,imao sam dosta dobitaka ali vise gubitaka.To se na kraju sve svodi na srecu,nikoja strategija nece tu nista promjeniti. Pracenje rezultata je dobar nacin da se ubije vrijeme tako da je zbog toga kladjenje dobro,zbog zarade nije jer ako dobijes jednom ziher ces to kad tad spusit.
Croatian Hawk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-08, 17:41   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-08
Poruka: 1
TinkyWinky se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Smaily Pogledaj Poruke
Da vam malo olaksam,naime svi zainteresirani za ovu skriptu neka se meni jave ja cu vam je poslati besplatno(npr.neox ju je vec dobio od mene) u njoj je ukljucen i sistem tocnih rezultata i jos neki sistemi plus neki naputci kako se kladiti i tome slicno znaci ne prodajem neka vam je dajem da ne bacate bez veze novce(istina da sam je ja kupio al od novaca zaradjenih od tog sistema mada ga u zadnje vrijeme ne prakticiram) na takve stvari jer opce je poznato da 100% sigurna zarada ne postoji al da vam ova skripta moze bar malo pomoci ja mislim da moze. Zainteresirani neka ostave mail ovdje ili na mom blogu: Web zarada i klada i ja cu vam ga u sto kracem razdoblju mailati mislim da je to ok jer sam ja i otvorio ovu temu, dok jos nisam bio upucen u neke stvari pozz svima.
barba,zašto se toliko trudiš uvaliti sistem da bi zaradio koju paru ,kad možeš jednostavno igrati i zarađivati....ako se volimo kladiti i naravno zaraditi ne znaći da smo i retardirani....odi se igraj svojim sistemima....:

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ja bi volio da nam objasnis malo bolje. Ja sam inace dosta iskusan i mogu Vam to slobodno reći, ali za ovo nisam čuo, pa bi volio da nam objasniš sve u detalje. Ja ću Vam samo reći da ja trenutno igram FIBONACCI BETTING SYSTEM. Oni koji se klade, vjerojatno znaju o čemu se radi. Igra se svaki dan jedan singl ili dubl, ali tako da je ukupni koeficijent između 2,00 i 3,00 (nije dobro ni više ni manje, a optimalno bi bilo 2,50).
Zamislimo da Vam je početni ulog 10kn. Prvi dan igrate 10kn, ako promašite, sutra je uplata 20kn, pa promašite, 30kn, pa promašite 50kn, pa promašite 80kn. ...znači idu ulozi 10,20,30,50,80,130,210,340. Teško da možete npr. 8 puta za redom promašiti (meni to nikad nije uspijelo). U kojem god trenutku pogodite, vratili ste ulog i vjerojatno ste još i u plusu ako Vam je u tom trenutku koef. bio 2,50 ili viši (do 3,00). Znači kada promašujete povećajete ulog na prikazan način, ali kada pogodite vraćate se sva stupnja natrag. Zamislimo da ste tek sedmi put pogodili, i da Vam je taj dan koeficijent bio npr 2,60. Do tog dana ste uložili sve skupa (zajedno s tim danom) čak 530kn, ali ste dobili 210*2,60= 546kn, i znači vratili ste ulog. Naravno, nećete biti tako loše sreće da tek sedmi put pogodite. E sad, pravilo je da kada pogodite, onda se vraćate dva stupnja unatrag, znači nakon pogotka na 210kn, sutra ulažete 80kn ... itd... ipak, molio bi oprez, jer morate svaki dan dobro analizirati par, ili duo koji igrate, jer ne smijete sebi dozvoliti da promašujete 7-8 puta, ipak su to velike svote i sve ovisi s kojom bankom raspolažete. A kad smo kod banke, trebali bi formirati i neku banku koja će vam služiti za klađene samo, ako nju izgubite, ostavite se klađenja ... jer u suprotnom klađenje dovodi do ovisnosti koja vas može odvesti u bankrot ... imam još ja dosta sistema i načina, ali trenutno mi je najpovoljniji ovaj jer oko 500kn mjesečno dižem na njemu na kladionici i dosta mi ... e sad, postoji tu i način da se svaki mjesec diže sve više ulog, ako vam banka raste, ali o tome drugom prilikom.
Čekam detaljno objašnjenje ovog sistema s kojim je započeta ova tema.
Unaprijed zahvaljujem!
zanimljiv način,ali treba puno discipline i samokontrole,i ne bit pohlepan,jer poznato je da ne želimo mercedes danas nego jučer

Koristi Multiquote ako zelis quotat vise postova odjednom!

Zadnji Uredio gggiga : 16-10-08 u 17:54.
TinkyWinky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-10-08, 20:00   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 421
Scorpy je zabranio reputaciju

Svaka čast tim sustavima, ima i dobrih, a svi zahtijevaju strpljenje jer su dobici u načelu mali ali koliko-toliko redoviti.

No meni to uništava bit klađenja. Osim novca, gdje je tu napetost? Uzbuđenje? Očekivanje? U krajnjoj liniji, hrabrost za rizik?

Moj je "sustav" tri hokejska para - uplata od 100 do 300 kuna, najviše. Svaki dan. I nikad nisam bio u minusu. Najveći bank iznosio mi je 3300 ili 3500 kuna, ne sjećam se, ali provjerit ću; uglavnom varira između 1000 i 2000 kn, a prema tablicama koje vodim u Excelu, zapravo je svejedno igram li na tri ili četiri para. Jer mi se događalo da promašim 15-20 listića zaredom što god na njih stavio.

Igram na zakon velikih brojeva, dakle. To je kao sinusoida, otprilike, ima dobrih i loših razdoblja, katkad mjesečno pogodim devet, katkad samo tri listića, ali držim se, eto, iznad površine.
Odgovori sa citatom
Star 20-10-08, 20:11   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 748
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Evo išo ja po isplatu neki dan.
Odgovori sa citatom
Star 20-10-08, 20:12   #105 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Kad se neka bude renovirala digneš guzicu i priključiš se poslu... na kraju mjeseca... počeo si zarađivati u kladionici, nakon toga samo treba nastaviti... kladionice, dućani, videoteke, nije bitno, samo da se radi... pouzdan princip - 100%
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-08, 15:43   #106 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 20
Poruka: 77
dady"o se izdvaja iz mase

ev jedan sajt koji je meni puno pomogao pa ak neko hoce ubrat nesta love.
btw opaka natjecanja sa nagradama u funtama.pojedini sportovi,nogometne lige se svaka zasebno nagraduju.
mozete vidjet i tipove opakih tipsera.
morate se regat i naravno nemorate trosit lovu.

http:// http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx88116

sretno
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-08, 15:03   #107 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 48
antares1000 se izdvaja iz mase

Vidim da ima dosta kladioničara a i onih početnika, iz mog dugogodišnjeg kladioničarskog iskustva mogu reći da sve zavisi isključivo od nas samih kladioničara, znači na koji se način kladiti, do početnog uloga, koji može biti manji, i do živaca (igrati po jedan par,online ili otići pjehe u kladionicu). Ja se najviše kladim na 8-9 najjačih nogometnih liga, njih i najviše pratim, iako sve sportove skoro manje više pratim. Jedini način na koji se 100 % može dobiti je taj da igrate jedan po jedan par i to ne mora biti ulog
5; 10; 20; 40...
nego igrate na npr.nogomet, kvota 2.0 ulog 10kn, pa ako padnete igrate na tenis kvota 2.3 ili 1.9 sami računate uloge dalje, itd, znači sami kreirate dobitak, ako padnete povećajete ulog i tako ostvarujete zaradu.
A ako ne možete pogoditi 6-7 parova vama nije mjesto u kladionici.
Važno je ne podleći djavoljoj pohlepi pa staviti sve na npr. 3, 5 ili 15 parova pa da bude .
Dalje da se osvrnem kako neki predlažu kako da igraju pogađanja rezultata na dvije utakmice i da stave 2 ili 3 fiksa. Broj 1. da ja imam 1 ili 2 utakmice koje su sigurne igrao bi samo na njih; Broj 2. pogledajte kako je teško pogoditi rezultat, a što je najvažnije na rezultat 1:0 kvota 7, na 1:1 kvota 7.0 a na kraju piše vam ostali rezultatu kvota 1.5, samo 1.5.
Svi ti sustavi, kombinacije,šemice šeme padaju u vodu.
Kladioničari igraju 1X, a gazda vozi X5.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-08, 11:35   #108 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-10-08
Poruka: 4
Root80 se izdvaja iz mase

Ma nema tu nikakvih tajni, evo ovdje na forumu je netko već postavio tu temu i po meni je dobro obrađena.
Root80 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114