| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Ja si pravim statistiku odkad sam poceo igrat kladionicu i do sad sam u minusu 700 kuna,imao sam dosta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-09-08
Poruka: 135
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Ja si pravim statistiku odkad sam poceo igrat kladionicu i do sad sam u minusu 700 kuna,imao sam dosta dobitaka ali vise gubitaka.To se na kraju sve svodi na srecu,nikoja strategija nece tu nista promjeniti. Pracenje rezultata je dobar nacin da se ubije vrijeme tako da je zbog toga kladjenje dobro,zbog zarade nije jer ako dobijes jednom ziher ces to kad tad spusit. |
| | |
| | #102 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 17-06-08
Poruka: 1
![]() | Citat:
:Citat:
![]() Koristi Multiquote ako zelis quotat vise postova odjednom! Zadnji Uredio gggiga : 16-10-08 u 17:54. | ||
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 421
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Svaka čast tim sustavima, ima i dobrih, a svi zahtijevaju strpljenje jer su dobici u načelu mali ali koliko-toliko redoviti. No meni to uništava bit klađenja. Osim novca, gdje je tu napetost? Uzbuđenje? Očekivanje? U krajnjoj liniji, hrabrost za rizik? Moj je "sustav" tri hokejska para - uplata od 100 do 300 kuna, najviše. Svaki dan. I nikad nisam bio u minusu. Najveći bank iznosio mi je 3300 ili 3500 kuna, ne sjećam se, ali provjerit ću; uglavnom varira između 1000 i 2000 kn, a prema tablicama koje vodim u Excelu, zapravo je svejedno igram li na tri ili četiri para. Jer mi se događalo da promašim 15-20 listića zaredom što god na njih stavio. Igram na zakon velikih brojeva, dakle. To je kao sinusoida, otprilike, ima dobrih i loših razdoblja, katkad mjesečno pogodim devet, katkad samo tri listića, ali držim se, eto, iznad površine. ![]()
__________________ Pravi muževi ne trebaju potpis. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Kad se neka bude renovirala digneš guzicu i priključiš se poslu... na kraju mjeseca... počeo si zarađivati u kladionici, nakon toga samo treba nastaviti... kladionice, dućani, videoteke, nije bitno, samo da se radi... pouzdan princip - 100%
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-04-07 Godina: 20
Poruka: 77
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! ev jedan sajt koji je meni puno pomogao pa ak neko hoce ubrat nesta love. btw opaka natjecanja sa nagradama u funtama.pojedini sportovi,nogometne lige se svaka zasebno nagraduju. mozete vidjet i tipove opakih tipsera. morate se regat i naravno nemorate trosit lovu. http:// http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx88116 sretno |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: živim na plaži
Poruka: 48
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Vidim da ima dosta kladioničara a i onih početnika, iz mog dugogodišnjeg kladioničarskog iskustva mogu reći da sve zavisi isključivo od nas samih kladioničara, znači na koji se način kladiti, do početnog uloga, koji može biti manji, i do živaca (igrati po jedan par,online ili otići pjehe u kladionicu). Ja se najviše kladim na 8-9 najjačih nogometnih liga, njih i najviše pratim, iako sve sportove skoro manje više pratim. Jedini način na koji se 100 % može dobiti je taj da igrate jedan po jedan par i to ne mora biti ulog 5; 10; 20; 40... nego igrate na npr.nogomet, kvota 2.0 ulog 10kn, pa ako padnete igrate na tenis kvota 2.3 ili 1.9 sami računate uloge dalje, itd, znači sami kreirate dobitak, ako padnete povećajete ulog i tako ostvarujete zaradu. A ako ne možete pogoditi 6-7 parova vama nije mjesto u kladionici. Važno je ne podleći djavoljoj pohlepi pa staviti sve na npr. 3, 5 ili 15 parova pa da bude .Dalje da se osvrnem kako neki predlažu kako da igraju pogađanja rezultata na dvije utakmice i da stave 2 ili 3 fiksa. Broj 1. da ja imam 1 ili 2 utakmice koje su sigurne igrao bi samo na njih; Broj 2. pogledajte kako je teško pogoditi rezultat, a što je najvažnije na rezultat 1:0 kvota 7, na 1:1 kvota 7.0 a na kraju piše vam ostali rezultatu kvota 1.5, samo 1.5. Svi ti sustavi, kombinacije,šemice šeme padaju u vodu. Kladioničari igraju 1X, a gazda vozi X5. ![]()
__________________ Kad imaš sve, ne vidiš ništa, progledaš tek kad nemaš ništa |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-10-08
Poruka: 4
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Ma nema tu nikakvih tajni, evo ovdje na forumu je netko već postavio tu temu i po meni je dobro obrađena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici |
« sastavi momcadi
|
Dojave »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

:

.