| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Nisam igrao i nemam s time nekog iskustva pa tako ne bih previse komentirao to mada ako je neko upucen ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! lijepo..... ne ici u istu...to je najbolji recept....dugorocni
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-07 Godina: 23
Poruka: 3
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! ja profajem knjigu sistema za kladionicu.... Koju je razvijao tim Ferox. Knjiga je provjerena, vani stoji oko 100$. A ja pošto je preprodajem, prodajem za 100 kn. neox_0000@net.hr |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Frajer | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Dobio sam par PM, mailova ... da se zaključa ova tema. Je neću zaključavati po svojoj volji. moje mišljenje je da je to čista glupost (sigurna zarada)... Kladim se 5-6 godina dosta sam naučio, a najvažnije pravilo je da nema zicera. Više se isplati subotom i nedjeljom igrati pojedinačno na koef. veći od 10! Takvih uvjek bude 7-8-9... A kad vidim uvjek ih bude minimalno 2! No normalno ja se tako nekladim, imam ja svoj način ... no naravno i da mi krene ne bi nikome javno govorio.
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-06 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 98
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Malo sam kasno vidio ovu temu al htio bi nekaj dodati; Sistem sa pogađanjem razultata i sam prakticiram i mislim da je dobar. Kad malo razmislite, vecina rezultata su 2-1, 2-0 i sl. Ako pažljivo izaberete par, može se lako zaraditi. Još jedna napomena - pošto se uglavnom kladim vikendom, kada su najjače lige i najviše parova, uz odabrane 2 tekme tj. 2 rezultata, dodam još jedan ili 2 para koji su "ziceri". Znam, najčešće baš ti "ziceri" sjebu al pokušajte odabrati ligu i klub koji znate, a ne 5. norvešku i 3. bugarsku. Mislim da to nije loše jer npr. 6×7×1.2×1.3 = 65,52 Pozdrav is sretno! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Frajer | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! A gledaj meni netreba koef. 65, meni je dovoljan i 6-7 ... je da većina rezultati butu 2-1 , 2-0 !? ali ne uvjek za bolju ekipu ![]() tako kad bi odigrao 2-1, 2-0, 1-2, 0-2 ... na nuli si, a ako još fulaš, .ebiga sad!
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-06 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 98
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Dobio sam par private msg u vezi ovog "sistema", pa da probam objasnit. Znači, kladimo se na 2 rezultata i 3 čiste tekme Za rezultate ću npr. izabrat utakmice Hrvatske lige, Dinamo - Cibalia i Hajduk - Kamen jer ih smatram favoritima. Od svake utakmice ćemo izabrat 3 rezultata koje smatramo da su mogući. Dinamo 1-0, 2-0, 2-1, (koeficijent) 8.0 6.0 8.0 Hajduk 1-0, 2-0, 2-1 (koeficijent) 8.0 6.0 8.0 Fiksevi: FC Liverpool - Middlesbro 1.35 Ajax - Waalwij 1.2 (= 2.35) Barcelona - Getafe 1.45 _______________________________________ -uplaćujemo 9 listića -na svakom je 2 rezultata + 3 utakmice -najmanji koeficijent: 84,6 -najveći koeficijent: 150,4 Recimo da uložite 10kn po listiću = ukupno 95 kn Najmanji dobitak je = 846 kn Najveći dobitak je = 1540 kn ______________________________________________________________ Za one koji se pitaju zašto se uopće kladiti na ta 2 rezultata a ne staviti čiste jedinice, tj. pobjede dinama i hajduka. Zato što u tom slučaju: koeficijent = 3.4 ulog = 95kn Dobitak = 306 kn **** NAPOMENA!!! Parovi su uzeti iz Supersport kladionice OVO JE SAMO OGLEDNI PRIMJER i inače ne preporučam klađenje na SAMO 3 rezultata već na 4 ili 5! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 20
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Da vam malo olaksam,naime svi zainteresirani za ovu skriptu neka se meni jave ja cu vam je poslati besplatno(npr.neox ju je vec dobio od mene) u njoj je ukljucen i sistem tocnih rezultata i jos neki sistemi plus neki naputci kako se kladiti i tome slicno znaci ne prodajem neka vam je dajem da ne bacate bez veze novce(istina da sam je ja kupio al od novaca zaradjenih od tog sistema mada ga u zadnje vrijeme ne prakticiram) na takve stvari jer opce je poznato da 100% sigurna zarada ne postoji al da vam ova skripta moze bar malo pomoci ja mislim da moze. Zainteresirani neka ostave mail ovdje ili na mom blogu: Web zarada i klada i ja cu vam ga u sto kracem razdoblju mailati mislim da je to ok jer sam ja i otvorio ovu temu, dok jos nisam bio upucen u neke stvari pozz svima.
__________________ Rekoh sto rekoh ne poreko !!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! ma ovo kaj je smaily napiso ne miriše mi na niš dobrog... moje je mišljenje da je to neš ko one brije u novinama. neki lik razvio sistem kako dobit na lottu i neka baba se kesi sa slika kao ona digla neku lovu... ti sistemi u pravilu niš ne funkcioniraju a po meni je fora u praćenju sporta (npr tenisa) i znanju u kojoj je formi koji igrač... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.

a