Lijepo,stavljat veću lovu na 2-3 zicera!
Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Nisam igrao i nemam s time nekog iskustva pa tako ne bih previse komentirao to mada ako je neko upucen ...
Lijepo,stavljat veću lovu na 2-3 zicera!
Kako poceti zaradjivati u kladionici!!!
lijepo.....
ne ici u istu...to je najbolji recept....dugorocni
ja profajem knjigu sistema za kladionicu.... Koju je razvijao tim Ferox.
Knjiga je provjerena, vani stoji oko 100$. A ja pošto je preprodajem, prodajem
za 100 kn. neox_0000@net.hr
Dobio sam par PM, mailova ... da se zaključa ova tema.
Je neću zaključavati po svojoj volji.
moje mišljenje je da je to čista glupost (sigurna zarada)...
Kladim se 5-6 godina dosta sam naučio, a najvažnije pravilo je da nema zicera. Više se isplati subotom i nedjeljom igrati pojedinačno na koef. veći od 10! Takvih uvjek bude 7-8-9... A kad vidim uvjek ih bude minimalno 2! No normalno ja se tako nekladim, imam ja svoj način ... no naravno i da mi krene ne bi nikome javno govorio.
Inati se SLAVONIJO
Malo sam kasno vidio ovu temu al htio bi nekaj dodati;
Sistem sa pogađanjem razultata i sam prakticiram i mislim da je dobar.
Kad malo razmislite, vecina rezultata su 2-1, 2-0 i sl.
Ako pažljivo izaberete par, može se lako zaraditi.
Još jedna napomena - pošto se uglavnom kladim vikendom, kada su najjače lige i najviše parova, uz odabrane 2 tekme tj. 2 rezultata, dodam još jedan ili 2 para koji su "ziceri". Znam, najčešće baš ti "ziceri" sjebu al pokušajte odabrati ligu i klub koji znate, a ne 5. norvešku i 3. bugarsku.
Mislim da to nije loše jer npr. 6×7×1.2×1.3 = 65,52
Pozdrav is sretno!
A gledaj meni netreba koef. 65,
meni je dovoljan i 6-7 ...
je da većina rezultati butu 2-1 , 2-0 !? ali ne uvjek za bolju ekipu
tako kad bi odigrao 2-1, 2-0, 1-2, 0-2 ... na nuli si, a ako još fulaš, .ebiga sad!
Inati se SLAVONIJO
Dobio sam par private msg u vezi ovog "sistema", pa da probam objasnit.
Znači, kladimo se na 2 rezultata i 3 čiste tekme
Za rezultate ću npr. izabrat utakmice Hrvatske lige,
Dinamo - Cibalia i Hajduk - Kamen jer ih smatram favoritima.
Od svake utakmice ćemo izabrat 3 rezultata koje smatramo da su mogući.
Dinamo 1-0, 2-0, 2-1,
(koeficijent) 8.0 6.0 8.0
Hajduk 1-0, 2-0, 2-1
(koeficijent) 8.0 6.0 8.0
Fiksevi:
FC Liverpool - Middlesbro 1.35
Ajax - Waalwij 1.2 (= 2.35)
Barcelona - Getafe 1.45
-najveći koeficijent: 150,4
Recimo da uložite 10kn po listiću = ukupno 95 kn
Najmanji dobitak je = 846 kn
Najveći dobitak je = 1540 kn
ulog = 95kn
Dobitak = 306 kn
**** NAPOMENA!!!
Parovi su uzeti iz Supersport kladionice
OVO JE SAMO OGLEDNI PRIMJER i inače ne preporučam klađenje na SAMO 3 rezultata već na 4 ili 5!
Da vam malo olaksam,naime svi zainteresirani za ovu skriptu neka se meni jave ja cu vam je poslati besplatno(npr.neox ju je vec dobio od mene) u njoj je ukljucen i sistem tocnih rezultata i jos neki sistemi plus neki naputci kako se kladiti i tome slicno znaci ne prodajem neka vam je dajem da ne bacate bez veze novce(istina da sam je ja kupio al od novaca zaradjenih od tog sistema mada ga u zadnje vrijeme ne prakticiram) na takve stvari jer opce je poznato da 100% sigurna zarada ne postoji al da vam ova skripta moze bar malo pomoci ja mislim da moze. Zainteresirani neka ostave mail ovdje ili na mom blogu: Web zarada i klada i ja cu vam ga u sto kracem razdoblju mailati mislim da je to ok jer sam ja i otvorio ovu temu, dok jos nisam bio upucen u neke stvari pozz svima.
Rekoh sto rekoh ne poreko !!!
ma ovo kaj je smaily napiso ne miriše mi na niš dobrog...
moje je mišljenje da je to neš ko one brije u novinama. neki lik razvio sistem kako dobit na lottu i neka baba se kesi sa slika kao ona digla neku lovu...
ti sistemi u pravilu niš ne funkcioniraju a po meni je fora u praćenju sporta (npr tenisa) i znanju u kojoj je formi koji igrač...