Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: j.zanetti ma ovo kaj je smaily napiso ne miriše mi na niš dobrog... moje je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-07, 14:31   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 20
Smaily se izdvaja iz mase
Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!!

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
ma ovo kaj je smaily napiso ne miriše mi na niš dobrog...

moje je mišljenje da je to neš ko one brije u novinama. neki lik razvio sistem kako dobit na lottu i neka baba se kesi sa slika kao ona digla neku lovu...

ti sistemi u pravilu niš ne funkcioniraju a po meni je fora u praćenju sporta (npr tenisa) i znanju u kojoj je formi koji igrač...
kompa o tome se i radi sto danas nema nista 100% sigurni nema ti sta mirisati ili smrditi ja to npr. na tvoj zahtjev tebi saljem POTPUNO BESPLATNO procitaj malo bolje stoga ti nista ne gubis a sada da li ce ti pomoc o tom potom pozz
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 02:47   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 24
Poruka: 1
Dice-K se izdvaja iz mase
1) prestanak igranja parlay/combo betova, na duge staze statistika je debelo u korist kuće. Dovoljno je izračunat kolike su vjerojatnosti dobitka u slučaju 5,6 parova na listiću i koliko kombinacija ima igrač a koliko kladionica. Dakle fokusiranje na singlove.

2) fokusiranje na uzak fazon djelovanja dakle nekoliko liga koje valja pratit detaljno i poznavat zakonitosti koje vrijede, biti otvoren prema novim idejama i spoznajama

3) money management/staking system. Dakle ne igrat "kad imaš" nego odvojit jednu svotu za banku i odredit razinu uloga.

4) spoznaja o tome kako kladionica posluje. Dakle poznavanje materije kad su u pitanju kladioničarske margine, yield, ROI, PPP, itd... jedino tako moguće je eksploatirati prednosti u svoju korist.

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ja bi volio da nam objasnis malo bolje. Ja sam inace dosta iskusan i mogu Vam to slobodno reći, ali za ovo nisam čuo, pa bi volio da nam objasniš sve u detalje. Ja ću Vam samo reći da ja trenutno igram FIBONACCI BETTING SYSTEM. Oni koji se klade, vjerojatno znaju o čemu se radi. Igra se svaki dan jedan singl ili dubl, ali tako da je ukupni koeficijent između 2,00 i 3,00 (nije dobro ni više ni manje, a optimalno bi bilo 2,50).
Zamislimo da Vam je početni ulog 10kn. Prvi dan igrate 10kn, ako promašite, sutra je uplata 20kn, pa promašite, 30kn, pa promašite 50kn, pa promašite 80kn. ...znači idu ulozi 10,20,30,50,80,130,210,340. Teško da možete npr. 8 puta za redom promašiti (meni to nikad nije uspijelo). U kojem god trenutku pogodite, vratili ste ulog i vjerojatno ste još i u plusu ako Vam je u tom trenutku koef. bio 2,50 ili viši (do 3,00). Znači kada promašujete povećajete ulog na prikazan način, ali kada pogodite vraćate se sva stupnja natrag. Zamislimo da ste tek sedmi put pogodili, i da Vam je taj dan koeficijent bio npr 2,60. Do tog dana ste uložili sve skupa (zajedno s tim danom) čak 530kn, ali ste dobili 210*2,60= 546kn, i znači vratili ste ulog. Naravno, nećete biti tako loše sreće da tek sedmi put pogodite. E sad, pravilo je da kada pogodite, onda se vraćate dva stupnja unatrag, znači nakon pogotka na 210kn, sutra ulažete 80kn ... itd... ipak, molio bi oprez, jer morate svaki dan dobro analizirati par, ili duo koji igrate, jer ne smijete sebi dozvoliti da promašujete 7-8 puta, ipak su to velike svote i sve ovisi s kojom bankom raspolažete. A kad smo kod banke, trebali bi formirati i neku banku koja će vam služiti za klađene samo, ako nju izgubite, ostavite se klađenja ... jer u suprotnom klađenje dovodi do ovisnosti koja vas može odvesti u bankrot ... imam još ja dosta sistema i načina, ali trenutno mi je najpovoljniji ovaj jer oko 500kn mjesečno dižem na njemu na kladionici i dosta mi ... e sad, postoji tu i način da se svaki mjesec diže sve više ulog, ako vam banka raste, ali o tome drugom prilikom.
Čekam detaljno objašnjenje ovog sistema s kojim je započeta ova tema.
Unaprijed zahvaljujem!
Svaki progression prije ili kasnije završava bankrotom. Kad se radi o ovakvom progressionu koji ima dosta velike fluktuacije uloga, a ne onom u kojem se radi isključivo o istom postotku banke i fleksibilnosti ovisno o tome raste li banka ili se smanjuje.

Progression koji ti prakticiraš će te samo jednom sjebat. A tad ćeš odnijet i gaće na štapu.

Zadnji Uredio daidza : 08-05-07 u 02:52.
Dice-K je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 19:43   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ne postoji sistem. da postoji , ne bi postojale kladionice
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 20:26   #34 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 359
Reaper se izdvaja iz maseReaper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

upravo tako
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:10   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
ne postoji sistem. da postoji , ne bi postojale kladionice
Eto jeba te mi tu raspravljamo, a čovjek reko sve u jednoj rečenici...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 22:12   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-06
Poruka: 132
gnome se izdvaja iz mase

ako mene pitas kako poceti zarađivati u kladionici evo kako.svaki put kad ides u kladionicu uplatit listic...te pare koje si mislio ulozit stavi sebi u džep i vrati se kuci i skupljaj na jedno mjesto i na kraju svakog mjeseca pogledaj koliko bi para ustedio
jer se na kladionici nemoze zaradit jer da moze one nebi postojale
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 23:08   #37 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

U kladionici pojedinci mogu zaradit, ali kuća uvijek dobiva...

U jebote da sam stavio sve pare sa svog računa na onu Rampage - Liddel borbu, u kojoj sam prognozirao 100% točan rezultat, mislim da je omjer bio 1 : 6 dobio bih 48 000 kuna
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 07:50   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,074
Tonco se izdvaja iz mase

Evo kako možete zaraditi na kladionici.Idući tjedan kad počne Wimbledon nađete 7-8 sigurnih parova i uložite npr.100 kn.Tu vam rijetko kad bude iznenađenja.Ja sam prošle godine tako zaradio oko 700 kn.Prvo sam uložio 200 kn na 8 parova i dobio 530 kn,a onda sam uložio 300 kn i dobio 680.Nek vam budu koeficijenti od 1.10 do 1,20 i igrate npr. na Federera,Nadala,Roddicka,Sharapovu,Janković,Ivanović,Henin,Williams itd.Stalno koristim taj sistem kad su Grand Slamovi i mogu vam reći da se može zaraditi,naravno ako ste spremni uložiti i riskirati.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 13:02   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,232
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Kladiti se na sigurno
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 01:04   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-06-07
Poruka: 4
el apache se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku el apache

najbolje čekat završnicu talijanske lige..veće zicere nećete nać
el apache je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113