| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: j.zanetti ma ovo kaj je smaily napiso ne miriše mi na niš dobrog... moje je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 20
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Citat:
__________________ Rekoh sto rekoh ne poreko !!! | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 24
Poruka: 1
![]() | 1) prestanak igranja parlay/combo betova, na duge staze statistika je debelo u korist kuće. Dovoljno je izračunat kolike su vjerojatnosti dobitka u slučaju 5,6 parova na listiću i koliko kombinacija ima igrač a koliko kladionica. Dakle fokusiranje na singlove. 2) fokusiranje na uzak fazon djelovanja dakle nekoliko liga koje valja pratit detaljno i poznavat zakonitosti koje vrijede, biti otvoren prema novim idejama i spoznajama 3) money management/staking system. Dakle ne igrat "kad imaš" nego odvojit jednu svotu za banku i odredit razinu uloga. 4) spoznaja o tome kako kladionica posluje. Dakle poznavanje materije kad su u pitanju kladioničarske margine, yield, ROI, PPP, itd... jedino tako moguće je eksploatirati prednosti u svoju korist. Citat:
Progression koji ti prakticiraš će te samo jednom sjebat. A tad ćeš odnijet i gaće na štapu. ![]() Zadnji Uredio daidza : 08-05-07 u 02:52. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Eto jeba te mi tu raspravljamo, a čovjek reko sve u jednoj rečenici... ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 132
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! ako mene pitas kako poceti zarađivati u kladionici evo kako.svaki put kad ides u kladionicu uplatit listic...te pare koje si mislio ulozit stavi sebi u džep i vrati se kuci i skupljaj na jedno mjesto i na kraju svakog mjeseca pogledaj koliko bi para ustedio ![]() jer se na kladionici nemoze zaradit jer da moze one nebi postojale ![]()
__________________ Dodaj gasa koliko ide...bolje malo brže pa stići nigdje... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! U kladionici pojedinci mogu zaradit, ali kuća uvijek dobiva... U jebote da sam stavio sve pare sa svog računa na onu Rampage - Liddel borbu, u kojoj sam prognozirao 100% točan rezultat, mislim da je omjer bio 1 : 6 dobio bih 48 000 kuna ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,074
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Evo kako možete zaraditi na kladionici.Idući tjedan kad počne Wimbledon nađete 7-8 sigurnih parova i uložite npr.100 kn.Tu vam rijetko kad bude iznenađenja.Ja sam prošle godine tako zaradio oko 700 kn.Prvo sam uložio 200 kn na 8 parova i dobio 530 kn,a onda sam uložio 300 kn i dobio 680.Nek vam budu koeficijenti od 1.10 do 1,20 i igrate npr. na Federera,Nadala,Roddicka,Sharapovu,Janković,Ivanović,Henin,Williams itd.Stalno koristim taj sistem kad su Grand Slamovi i mogu vam reći da se može zaraditi,naravno ako ste spremni uložiti i riskirati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.