Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Zna li netko ovdje kad se točno igra uzvrat u Švicarskoj da pripremim lovu?? A pogledaj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-11-07, 23:10   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,105
Giant se izdvaja iz mase
Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!!

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Zna li netko ovdje kad se točno igra uzvrat u Švicarskoj da pripremim lovu??
A pogledaj na dinamovoj stranici, ja je ne bi otvorio, možda sadrži viruse
Giant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:27   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 347
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

kakav uzvrat kaj brijes ti anthlon ,nema uzvrata svaka momcad igra po 4 utakmice 2 u gostima i 2 doma,nema uzvrata...
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:30   #63 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,150
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: _zabac14_ Pogledaj Poruke
kakav uzvrat kaj brijes ti anthlon ,nema uzvrata svaka momcad igra po 4 utakmice 2 u gostima i 2 doma,nema uzvrata...
Pogledaj što sam quotao pa ćeš možda shvatiti zašto sam to pitao.
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:34   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 347
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

aha sorry sta sam to reko ja sam mislio da si to ti reko ,a to je reko giant
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 23:37   #65 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,150
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

A i Giant je čini mi se shvatio da je malo fulao.

Sve pet!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 00:07   #66 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ja bi volio da nam objasnis malo bolje. Ja sam inace dosta iskusan i mogu Vam to slobodno reći, ali za ovo nisam čuo, pa bi volio da nam objasniš sve u detalje. Ja ću Vam samo reći da ja trenutno igram FIBONACCI BETTING SYSTEM. Oni koji se klade, vjerojatno znaju o čemu se radi. Igra se svaki dan jedan singl ili dubl, ali tako da je ukupni koeficijent između 2,00 i 3,00 (nije dobro ni više ni manje, a optimalno bi bilo 2,50).
Zamislimo da Vam je početni ulog 10kn. Prvi dan igrate 10kn, ako promašite, sutra je uplata 20kn, pa promašite, 30kn, pa promašite 50kn, pa promašite 80kn. ...znači idu ulozi 10,20,30,50,80,130,210,340. Teško da možete npr. 8 puta za redom promašiti (meni to nikad nije uspijelo). U kojem god trenutku pogodite, vratili ste ulog i vjerojatno ste još i u plusu ako Vam je u tom trenutku koef. bio 2,50 ili viši (do 3,00). Znači kada promašujete povećajete ulog na prikazan način, ali kada pogodite vraćate se sva stupnja natrag. Zamislimo da ste tek sedmi put pogodili, i da Vam je taj dan koeficijent bio npr 2,60. Do tog dana ste uložili sve skupa (zajedno s tim danom) čak 530kn, ali ste dobili 210*2,60= 546kn, i znači vratili ste ulog. Naravno, nećete biti tako loše sreće da tek sedmi put pogodite. E sad, pravilo je da kada pogodite, onda se vraćate dva stupnja unatrag, znači nakon pogotka na 210kn, sutra ulažete 80kn ... itd... ipak, molio bi oprez, jer morate svaki dan dobro analizirati par, ili duo koji igrate, jer ne smijete sebi dozvoliti da promašujete 7-8 puta, ipak su to velike svote i sve ovisi s kojom bankom raspolažete. A kad smo kod banke, trebali bi formirati i neku banku koja će vam služiti za klađene samo, ako nju izgubite, ostavite se klađenja ... jer u suprotnom klađenje dovodi do ovisnosti koja vas može odvesti u bankrot ... imam još ja dosta sistema i načina, ali trenutno mi je najpovoljniji ovaj jer oko 500kn mjesečno dižem na njemu na kladionici i dosta mi ... e sad, postoji tu i način da se svaki mjesec diže sve više ulog, ako vam banka raste, ali o tome drugom prilikom.
Čekam detaljno objašnjenje ovog sistema s kojim je započeta ova tema.
Unaprijed zahvaljujem!
Dosada sam i ja igra nekad ovako ali skroooz krivo...ja bi recimo ulaga po 50-100 kuna na 2 zicera i cesto bi faliva, al ovako kad se krece od 10- 20 kn vec postaje sigurnije!Evo poceja san npr. sa ulogom 20 kn, Njemacka-Cipar 1.poluvrime 1, Ceska-Slovacka 1, Poljska - Belgija 1 i dobia san 56 kn!
I sad cu ostat na ulogu od 20 kn!
I znas sta me zanima...zar nije bolje odigrat tjedni listic 10-14 parova, svi ziceri, ulog 20 kn...dobit bi bila veca, a parovi vjerovatno isti koje bi stavia na listicima po 2-3 para????
Splitskadica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 02:31   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 34
Poruka: 13
Darwin se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
Dosada sam i ja igra nekad ovako ali skroooz krivo...ja bi recimo ulaga po 50-100 kuna na 2 zicera i cesto bi faliva, al ovako kad se krece od 10- 20 kn vec postaje sigurnije!Evo poceja san npr. sa ulogom 20 kn, Njemacka-Cipar 1.poluvrime 1, Ceska-Slovacka 1, Poljska - Belgija 1 i dobia san 56 kn!
I znas sta me zanima...zar nije bolje odigrat tjedni listic 10-14 parova, svi ziceri, ulog 20 kn...dobit bi bila veca, a parovi vjerovatno isti koje bi stavia na listicima po 2-3 para????
Bolje je odigrati tjedni sa malo vecim koeficijentima...i par fixnih
Darwin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 02:39   #68 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,256
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ma shata je ...nashi su mene preveslali..ja sam zadnjih 800kuna dal..jer sam hrvat..i kaje kaj su mi napravili...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 14:56   #69 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ma shata je ...nashi su mene preveslali..ja sam zadnjih 800kuna dal..jer sam hrvat..i kaje kaj su mi napravili...
A jebenti...a nista sad stavi protiv engleza...koeficijent je 7 na nase,AJMO HRVATSKA...
Splitskadica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 20:12   #70 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
car_zgd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
kaj si ti malo lud il ne znas kaj je kladionica??
1-14 parova?? pa to je 90% da ce te neko s*ebat...a i bolje je stavit 100 kn na 2 zicera nego 20kn na 14 zicera
car_zgd je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114