| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: car_zgd kaj si ti malo lud il ne znas kaj je kladionica?? 1-14 parova?? pa to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Starter | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! jedini nacin da bi se dobilo na kaldionici je da se izabere jedan par iz neke lige,nije bitno jel liga petice il neka druga "divlja liga" i tada pocmes s ulogom od 100 kn na X, smisao je da se treba tijekom citave godine igrat samo taj jedan par i NISTA VISE (al to je skoro nemoguce za kladionicare),znaci tijekom cijele godine igrat 1 par i ukoliko ne pogodis iduci vikend ponovo igrat al duplat ulog,znaci 100 falijes,pa 200,falijes,pa onda 400,pa 800,pa 1600,pa 3200,pa 6400,stvar je u tome da sto vise cekas da pogodis vise ces dobit jer je koef. na X uvik oko 2,5 pa cak i od 5,znaci nema SANSE IZGUBIT jedino je stvar da je potrebno imat novca ako se ceka na x 8,9 kola,al kad pogodis isplatia si sve sta si potrosia i dobia si jos toliko,eto pa MOJ SAVJET JE DA POKUSATE I NECETE FALIT,(znaci jedan klub i duplanje uloga na X) |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Citat:
![]() | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! to je jedni nacin,al j... ga kad ja to ne mogu igrat iz razloga sto se moram kladit svaki dan i nemogu igrat stalno jedan par,jedan prijatelj me poslusa i nakon sto je dobia razbahatia se i opet sve vratia u kladionicu,takvi smo mi ljudi glupi i pohlepni tili bi jos i jos ... |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,094
![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Koliko je mudro lovit X na jedan jedini par u NBAu? Kvote su 12-13, odabrani klub igra svaka 2-3-4 dana, a da nece niti jedan X bit od 82 utakmice u sezoni... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,094
![]() ![]() ![]() | Re: Kako poceti zaradjivati u kladionici!!! Ipak, ima li smisla duplat ulog u lovu na X? Zamislite si situaciju... Uzmimo Liverpool i krenemo sa 100kn u lovu na X. Prvi puta nista, drugi puta treba 200kn i nista, a neka niz potraje 11 kola dolazi se do fine cifre od 102400kn (100,200,400,800,1600,3200,6400,12800,25600,51200 i eto ga 102400)! Ne bi li kladionici bila sumnjiva uplata tolike cifre na jedan par? A sto da X ne dodje ni taj put? Onda samo 204800kn za next bet. Nije nemoguc niz od 12, 13, pa i vise kola bez Xa ma koji god to klub bio u pitanju. Vec bi i osma uplata od 12800 bila nemoguca za vecinu kladionicara. Jer 2 i pol mjeseca radit za sve opizdit na jedan X koji mozda i nece tad doc... Naravno, kad tad ce odabrani klub odigrati X ali ovaj sistem ne valja jer treba previse, previse, previse novaca, a zarada i nije dovoljna za platit dugorocan oporavak u mentalnoj ustanovi. A opet... Ne bi li onda svi tako radili? Onda bi kladionice bile na gubitku i sve bi propale. Naravno, zato postoji i ogranicenje uplate/isplate. Sto da se bas vama potrefi crni niz u kojem klub jednostavno ne moze odigrati X? Sistem bi bio vrlo djelotvoran da covjek koji ga igra ima neogranicen izvor prihoda (sto ce mu onda kladjenje?) i da kladionice nemaju ogranicenja uplate/isplate. Cak i da krenete sa 5kn dodjete na 81920kn uplate za 15. kolo! A klub i dalje bez Xa! Istu stvar sam i ja napravio prije 2 sezone. Odabrao Odense i krenuo... Uplatio 640kn za 8.kolo gdje Xa nije bilo. Dalje uplacivao nisam, a niz se produljio do 13. kola (tad bi trebao uplatit 20480kn!). Zaboravite na to... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako zaraditi, kladionice, zaradjivanje u kladionici |
« sastavi momcadi
|
Dojave »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

......