Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 28

Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!?

Raspravljate o temi Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!? u Kladionica forumu, dio Sport foruma; kladionice su uklonile zadar i zagreb iz razloga tog sto je utakmica namještena,tako ako vidite igdje taj par ulozite sto ...

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!?

kladionice su uklonile zadar i zagreb iz razloga tog sto je utakmica namještena,tako ako vidite igdje taj par ulozite sto vise na zadar!!!!

ja sam se kladio samo na sigurno!

KARLOVAC-DINAMO=2X
    VARTEKS-SL.BELUPO=2X
    I JEDAN PAR OD JUCER
    BIH-PORTUGAL=NARAVNO 2X,BIH JE PRESLABA

ULOG 200 KN...U NEDILJU CU DIGNIT 400

Recite mi na koga bi se vi kladili u 15.kolu????

Starter
    Datum registracije
    07-12-08
    Starost
    24
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Re: Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!?

što se tiče 15. kola HNL-a ja bi ti odigrao :

LOKOMOTIVA - INTER 1X
    ŠIBENIK - MEĐIMURJE 1
    VARTEKS - SLAVEN BELUPO 1X (jer je slaven ove sezone izrazito domaćinska momčad)
    CIBALIJA - OSIJEK 2
    HAJDUK - CROATIA S. 1(ali uz minimalnu pobjedu 1:0)
    KARLOVAC - DINAMO 2 (ovo je karlovcu prvi pravi ispit u 1. HNL i dajem mu šanse kao i šibeniku kad su sve novine najavljivale pad Dinama na drugo mjesto, a šibenik otišao kući sa petardom).

To ti je moje mišljenje za 1. HNL ali ja ipak više preferiram Španjolsku i Englesku ligu...

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

ček, našo sam na jednoj kladari zagreb-zadar... otkud ti da je namještena?
    Bolje desnica nego prknenica!

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    Ja sam gledo u 2-3 klade i maknuli su to iz ponude.
    Ali gledo sam na bwin-u i tamo ima taj par i na zagreb je 1.40 a na zadar 8.00 (kof. nisu skroz tocni ali su tu negdje)
    Pisalo se po novinama da su sve klade blokirale taj par radi navodnog namještanja.Tako je bilo i protiv šibenika kad je igro također zg. pa je šibenik dobio.Nikako mi nije jasno zasto je na zg. koj je ove godine na dnu dna tako mali kof. a na zadar tako veliki.
    Ja cu sigurno igrati X2, po meni je to zicer kola!(uz dinamo naravno )
    edit: i c. iz sesveta
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

Starter
    Datum registracije
    07-12-08
    Starost
    24
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

ne znam za druge kladionice ali u HL-u je koeficijent na Zagreb 1.35 a na Zadar 8.80 i ja definitivno igram čistu dvojku na Zadar

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke

zato jer su je sve kladionice izbacile jer su štimac(trener zagreba) i trener zadra prijatelji,a i poznato je da su zadar-zagreb-sibenik namjestene utakmice i zato je tak velik koef.
    i ako si nasao to u kladionici obavezno ulozi na zadar abr 100 kn

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

a i po novinama i netu se stalno spominje ta namjestaljka!

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Rapper770 Pogledaj Poruke

LOKOMOTIVA - INTER 1X
    ŠIBENIK - MEĐIMURJE 1
    VARTEKS - SLAVEN BELUPO 1X (jer je slaven ove sezone izrazito domaćinska momčad)
    CIBALIJA - OSIJEK 2
    KARLOVAC - DINAMO 2 (ovo je karlovcu prvi pravi ispit u 1. HNL i dajem mu šanse kao i šibeniku kad su sve novine najavljivale pad Dinama na drugo mjesto, a šibenik otišao kući sa petardom).

To ti je moje mišljenje za 1. HNL ali ja ipak više preferiram Španjolsku i Englesku ligu...

eee...slaven je u velikoj formi ove god..nanizao je pobjede u gostima i kod kuce....nasao sam sve medusobne omjere tih klubova....slaven belupo je u najvecoj formi 1hnl-a trenutno a varteks je medu zadnjima...a i stavio sam 2x jer me samo pobjeda varteksa moze oborit a koef. za 2x je bio samo 1,34 tako da svi vjeruju u tu pobjedu( ma to j esigurno)...moj listic je

BIH-PORTUGAL=2X(DOBIO)
    KARLOVAC-DINAMO=2X(VRLOOOOO MALA JE SANSA DA DINAMO NE POBJEDI 199,A AKO SE I TO CUDO DOGODI X ME BRANI,TAKODER SIGURNO)
    VARTEKS-SL.BELUPO(VEC SAM GORE OBRAZLOZIO)

pa ako se hocete kladiti...ta 2 para su vam sigurna(posto se nemozete kladit na bih-por.)

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Rapper770 Pogledaj Poruke

LOKOMOTIVA - INTER 1X
    ŠIBENIK - MEĐIMURJE 1
    CIBALIJA - OSIJEK 2

hajduk ce dat vise golova c.sesvetama,a i nebih se kladio na osjek da ce dobit i sibenik...bar bih dodao x uz te brojeve ako nista....al neki vise riskiraju ja idem na recimo"sigurno" makar to ne postoji u kladenju...

Starter
    Datum registracije
    07-12-08
    Starost
    24
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

ja uglavnom dobivam na rizičnim parovima...prije par dana sam odigrao 20 rizičnih parova,srećom sam igrao kombinator...dobitak mi je bio oko 17 tisuća kuna ali brazil je dobio englesku 1:0 i grčka i ukrajina su igrale 0:0 i moj jadan dobitak spao na 560 kn...al uglavnom kod mene na listić ne idu koef. ispod 1,90 jer na manjima uvijek pušim...

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku