i četvrto,za kraj najslađe VARTEKS - SLAVEN BELUPO -> ne kažem da slaven ne može tu pobijediti ali ipak prednost dajem varteksu iako je u malim problemima ali varteks svaku sezonu započinje na identičan način. Od njihovih 17 posljednjih međusobnih utakmica varteks je dobio 6 puta, slaven 7 i 4 pua je bilo neriješeno...ali od tih utakmica slaven je u gostima dobio varteks samo jednom,10.08.2008. i to jedva 3:2 tako da moja odluka ostaje 1x
a dobro...al ja sam samo gledao statistike za ovu god....tablica lige(sl.belupo 5,26 bodova...i sljedeca mu je tekma vrlo vazna jer ako dobije moze preskocit 3 mjesta i biti odma iza dinama) od tih 26 bodova,21 su osvojili kod kuce,a samo 5 u gostima(to smatram jedinim hendikepom sl.belupo sto je vrlo slab u gostima....
PO FORMI:slaven belupo je 1 u hnl-u,a varteks 13
a i medusobni omjer mi ide na stranu jer kako kazes 7 slaven puta dobio,4 nerijeseno(a ja sam stavio da ce dobiti ili nerijeseno)i 6 pobjeda....znaci omjer za mene 11:6TAKO DA
VARTEKS-SL.BELUPO
TABLICA LIGE=SLAVEN 5,VARTEKS 13=POBJEDNIK SLAVEN
TABLICA FORME=SLAVEN 1!!JER NIZE SVE VISE POBJEDA,A VARTEKS GUBI...PA JE 13=POBJEDNIK SLAVEN
MEDUSOBNI OMJER=13:6(JER SAM STAVIO X2)=TAKODER POBJEDNIK SLAVEN
eto moje male analize,i ja se kladim na parove oko 1,50 a ti kazes da nisi ispod 2....to nam govori da ja pratim statistike a ne prepustam se sreci....a ne kazem da je lose se prepustit sreci....
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
TAKO DA
=POBJEDNIK SLAVEN
a ne kazem da je lose se prepustit sreci....