Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 28 od 28

Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!?

Raspravljate o temi Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!? u Kladionica forumu, dio Sport foruma; da,toliko o namještenoj utakmici...zadar je spušio 4 komada... još jedan dokaz da nije sve u statistici i položaju na tablici... ...

Starter
    Datum registracije
    07-12-08
    Starost
    24
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Re: Kladenje na 15 kolo 1HNL-a!?

da,toliko o namještenoj utakmici...zadar je spušio 4 komada... još jedan dokaz da nije sve u statistici i položaju na tablici...
    zagreb je pokazao da zna nekad odigrat dobru utakmicu...pa pobijedio je i dinamo 1:0...a i sam štimac je izjavio ako se radi o namještenim utakmicama da je najsigurnije se kladiti na lokomotivu kod kuće...

a i čitao sam danas na teletekstu da Nijemci istražuju oko 200 utakmica među kojima su i neke iz HNL-a al ne znam o kojim tekmama se radi...

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

pa ocito je da je namjestena kad je jaci zadar izgubio protiv slabijeg zagreba....i svi su se kladili na zadar,kladionice dobile milijune )))

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Rapper770 Pogledaj Poruke
    da,toliko o namještenoj utakmici...zadar je spušio 4 komada... još jedan dokaz da nije sve u statistici i položaju na tablici...
    zagreb je pokazao da zna nekad odigrat dobru utakmicu...pa pobijedio je i dinamo 1:0...a i sam štimac je izjavio ako se radi o namještenim utakmicama da je najsigurnije se kladiti na lokomotivu kod kuće...

a i čitao sam danas na teletekstu da Nijemci istražuju oko 200 utakmica među kojima su i neke iz HNL-a al ne znam o kojim tekmama se radi...

privedeno je par hrvata,švedska 1 liga...ocito neke vazne utakmice namjestene

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

sve sto sam rekao i dogodilo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIH-PORTUGAL=X2(POGODIO)
    VARTEKS-SL.BELUPO=X2(POGODIO)
    KARLOVAC-DINAMO=X2......E TO JE ZICER....SUTRA JE...MA POBJEDIVAM I TU... ))

Starter
    Datum registracije
    07-12-08
    Starost
    24
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

rekao sam ti da slaven neće pobijedit varteks u gostima...a na dinamu nebi trebao spušit jer su kvalitetniji od karlovca a i sad su u euforiji jer im je uefa vratili bodove u europskoj ligi...unaprijed čestitam na listiću...

a što se tiče njemačke istrage o namještanju utakmica saznao sam da se u hnl-u istražuje 14 tekmi...jedna od njih je 3:0 pobjeda hajduka protiv zadra a za ostale ne znam zasada...

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

ma ima namjestanja u hnl-u...al eto...meni je samo bitno da sam ja lovu dobio ))) xDDD
    sad cu otvorit temu 16 kolo hnl-a i pokazat svoj listic....

Starter
    Datum registracije
    03-11-09
    Poruka
    39
    Liked
    0 times

i usput....dinamo je dobio 2 1

Starter
    Datum registracije
    07-12-08