Sjećam se iz svojih kladioničarskih dana da je Štimac predvodio krdo sa poništenim okladama. Naravno da nije ok, ali tko zna kaj sve imaju natrkeljano u pravilniku, a i znamo kako se sa rogatim bosti.
Raspravljate o temi Kladionica mu neda isplatu u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Kladionica mu odbija isplatiti 15.600 kuna zbog - tiskarske greške STANLEYBET BET SINEEE "NAJBOLJA KLADIONICA" Pasionirani kladioničar iz Osijeka prijavio ...
Zadnji Uredio ana-horvat : 09-11-08 u 14:06
Sjećam se iz svojih kladioničarskih dana da je Štimac predvodio krdo sa poništenim okladama. Naravno da nije ok, ali tko zna kaj sve imaju natrkeljano u pravilniku, a i znamo kako se sa rogatim bosti.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Da, a šta misliš da imaju kladionice da nama poklanjaju novac,! Ne, već zato da zarađuju!
A ta kladionica očito da ima neki promet nebi dopuštali takve stvari, jer su sad po mojem izgubili jako puno korisnika!
Sve u svemu to je jako jako ,neprimjereno i nedgovorno za tu kladionicu, i tvrtku koja je zastupa!
Ma dajte molim vas o kakvoj oni greski pricaju nakon sto su covjeku izdali listic. Pitam se samo sto bi bilo da je neka utakmica stvarno zavrsila bez golova da li bi onda pozvali javno covjeka preko nekog oglasa da dodje po svoj uplaceni novac?Pitam ja njih i ako je tako kako oni tvrde da su naknadno promijenili listu da li su negdje stavili vidljiviji oglas da svima koji su uplatili kladenje na prijasnju listu da se jave da im vrate uplaceni novac i poniste uplate?
I ZADNJE MOJE PITANJE JE:
KAKO JE TAKAV “PROPUST” U TISKANJU KAKO OPET ONI KAZU MOGAO PROCI I NJIHOVU SLUZBU ZA AUTORIZACIJU LISTICA NA KOJU IDE SKORO SVAKI UPLACENI LISTIC A POGOTOVO LISTIC KOJI JE IZ MALO SPOREDNIJIH SPORTSKIH ZBIVANJA PO MISLJENJIMA KLADIONICA KAO STO JE NA PRIMJER TAJ HOKEJ?
Nedaj se kolega jer si 101% u pravu i daj to obvezno na sud a kada ga dobijes onda to jos jednom posalji u medije da vide ljudi sa kakvom kladionicom si imao posla.
Mjesec dana je trebalo bwin-u da mi prizna uplatu od 100 kuna preko netBankinga,poslije par potvrdjenih ispisa iz banke koje sam im poslao i mailom i faxom...
Ni slučajno ne odustat...znan ja za par slučajeva kad se radilo o očitim muljažama, kočoperili su se ibahatili dok stvari ne bi dospile u novine i dok nisu bili pred sudskim postupkom...onda bi se pokunjili!
mene nitko tako ne bi zajebo jel da me zajebe poslao bi mu virus
probaj ih tuziti sudu
Koristi ''Edit'', nemoj pisat poruku za porukom!
Zadnji Uredio gggiga : 12-01-09 u 16:13
pa u stanleybet nitko niti nejde vise.. ako se mene pita, svi idu u PSK, SS ili HL
ima dosta takvih slučajeva.....susjedu je bila ista stvar,dobio je 7-8 tisuća kuna uglavnom neznam točno,ali isto mu je poništeno zbog tiskaske greške.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
kak je ovo rijeseno?
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com