| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Klađenje = DOBITAK u Sport forumu; Na sljedećim web adresama možete vidjeti parove za klađenje koje ja i moji prijatelji vrlo detaljno analiziramo. Blog je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 3
![]() | Na sljedećim web adresama možete vidjeti parove za klađenje koje ja i moji prijatelji vrlo detaljno analiziramo. Blog je u nastajanju... ali glavno da dobijamo. Vidimo se Dobitni listić ili http://soccer-prediction1.blogspot.com/ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 990
![]() | Re: Klađenje = DOBITAK Ajde da i to vidimo ![]()
__________________ Renault F1 Team ...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Klađenje = DOBITAK Neki klinjo koji zna napraviti bolog (mislim koji je to problem) takođe nakon što je dobio 50 kuna na kladionici misli da može savjetovati ljude kaj da odigraju. Di su ti analize predloženoga? Statistike? Ovak mogu i doću u neku kladionicu i iz koša isčupati nečiji pomočni listić te ga uplatiti. Mislim dečko mal si fuljao profesiju.. Ok.. Možda nisi. Svaka budala ima svoje veselje. Ali prijedlozi su ti stvarno FULJANI.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Klađenje = DOBITAK Citat:
5-7 parova (najcesce 6), koef. povise 2,1 cak i 2,8 na svim parovima i recimo na zadnjem manje od 2 da dignem dobitak na nekom "ziceru".Znaci 1 par "mali" koeficijent, ostali povise 2,1 ulog 10, dobit oko 600-700 kn i lakse je pogodit nego 15 parova do 1,5 koef. uvik ce neko zajebat a dobitak nece bit povise 300 kn. ![]() ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Klađenje = DOBITAK Citat:
inače, pametno ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kladjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.