| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Klađenje = DOBITAK u Sport forumu; to stavljanje parova po 1.20,1.30...jooooooj!!!! teško je tu govoriti o dobitnim listićima,ja mislim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klađenje = DOBITAK to stavljanje parova po 1.20,1.30...jooooooj!!!! teško je tu govoriti o dobitnim listićima,ja mislim da to sve ovisi od pojedinca do pojednica koji sam otkrije koji mu sportovi najbolje pašu i koje najbolje gađa.... eto moj frend jedva čeka ljeto i sredinu mlb lige(američki bejzbol) i to mu najbolje ide...i tako to sve ovisi.
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klađenje = DOBITAK ne bježim ja ![]() godine ti pišu ispod avatara...što misliš da nije moguće dobiti u bejzbolu...prati malo pa ćeš uočiti da američki bejzbol rijetko jednu izgube pa onda dobiju pa opet izgube pa opet dobiju...oni ti igraju na serije i tako dobivaju i tako gube...večinom ti imaju serije poraza i serije pobjeda...pr. cubsi(vodeća momćad po broju pobjeda u mlb) ti dobiju 7-8 zaredom pa onda izgube 3-4 zaredom..evo baš sam jučer gledao njihovu tekmu protiv mileaukee brewersa a i aktivno pratim mlb ligu tako da znam što govorim.... ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Klađenje = DOBITAK šta 19,50 kn? ![]() Mogu i ja tako Man. Utd - WBA 1 1,20 Inter - Catania 1 1,30 Bayern - Koln 1 1,15 Olympiakos - Iraklis 1 1,10 ulog 10 kn dobit 5 kn ![]() daj mi one parove povise 2, malu analizu utakmice, od ovih kokica i smokija 1,15 koeficijenata nema nista, a moze te i zajebat! al ankete su za pohvalu ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #17 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Klađenje = DOBITAK Citat:
mamlaz![]() Citat:
kokice i smokiji ![]() najbolja za klađenje je bosanska premier liga pa vi govorite što hoćete... ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | Re: Klađenje = DOBITAK Sta mislite, bili moglo upast ovo: Koln - S04 2 Sivasspor - Fenerbahce 2 S. Belupo - Dinamo 1 Standard - Anderlecht 1 ulog 20 dobitak 580 ???
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
![]() |
| Tagovi: kladjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.