| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Klađenje - Mata tip u Sport forumu; Ovako svaki dan (neznam baš svaki dan) stavljati ću parove za koje ja mislim da će biti dobri za odigrati. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Klađenje - Mata tip Ovako svaki dan (neznam baš svaki dan) stavljati ću parove za koje ja mislim da će biti dobri za odigrati. Danas sam si napravio jedan listić: Haas - Karlović 2.40 Hrvatska - Izrael 1.45 Schaffhausen - Zagreb 1.80 Uplata: 200 kn Žao mi je što nisam stigao ranije prijaviti ovdje svoje parove, jer karlović je upravo završio ... no ukoliko neki listić bude dobitan, scan ću ovdje ubaciti! Banka: 800 kn (+200 odigranih) **napomena, ovo su moji parovi, nitko vas netjera da ih vi uplatite! Neodgovaram za posljedice
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Frajer | Re: Klađenje - Mata tip Jučer sam bio zauzet pa nisam mogao napisati ovdje listić, a što je najgora stvar nisam stigao ni u kladionicu , ovaj je prvi listić je gubitak, neznam da se radujem ili ne, jer će na sljedeču tekmu Zagreba biti još veći koef Haas - Karlović 2.40 Hrvatska - Izrael 1.45 Schaffhausen - Zagreb 1.80 ![]() Uplata: 200 kn Novi listić: (danas, prvi par počinje u 17h) Banka: 600 (+200 odigranih) Herning - Rodovre 1.80 Kazan - Novosibirsk 1.45 Modo - HV 71 2.30 Ukupan koef.: 6 Ulog: 200kn
| | |
| | #6 (permalink) |
| Frajer | Re: Klađenje - Mata tip rezultati Herning - Rodovre 1.80 (neriješeno, u produžetku moji pobjedili)Kazan - Novosibirsk 1.45 Modo - HV 71 2.30 kako ja igram: uvjek se nađe ljepih parova, ja inaće uvjek stavljam 2 do tri para, nevolim igrati koefe ispod 1.40. Često znam odigrati listić od 2-3 para ali i još uz to svaki par posebno, ukoliko pogodim jedan par vratim 1/3 koliko sam uložio, ukoliko pogodim listić na konju sam. Ništa u banci ovdje imam još 600kn, sutra ću staviti parove, no sada kada sam u dva dana izgubio 400kn, počimam igrati dva listića po jedan par. Koef nesmije biti ispod 2.
| | |
| | #8 (permalink) |
| Frajer | Re: Klađenje - Mata tip nitko te nije ni tjerao da vjeruješ ![]() - to je na vama da odlučite hoćete li mi vjerovati ili ne, no nemam razloga zašto bih lagao, ja niti nemoram ovdje pisati, ali eto odlučio sam da se malo klada na CP pokrene. JA bih bio zadovoljan da netko još ima svoje tipove, čak iako nije uplatio, kao virtualno, no ja sam najavio da svaki dobitni listić stavljam "SCAN", tako da nema sumnje da bih lagao. današnji par: J.Blake - Ančić 2.10 Ulog: 200kn Banka; 400kn (+200 odigranih)
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Frajer | Re: Klađenje - Mata tip Citat:
J.Blake - Ančić 2.10 Dobitak: 400 današnji par: Karlović - Kiefer 1.90 Ulog: 200 Banka: 600 (+200 uloženih) *fotić nije u mene da vam pokažem skan, no fotokopirao sam dobitak i tijekom tijedna ću postaviti taj dobitak ovdje. inaće danas sam odigrao i Ančića koji je prije par minuta završio meč (pobjedio je 2:0), ja sam stavio samo na pobjedu gdje je bio koef. 1.65, no taj nas listić ne zanima. Žao mi je što nemam više vremena da ranije postam parove, jer zbilja sam pretrpan važnijim obvezama! Sretno na kladi!
__________________ Inati se SLAVONIJO | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kladjenje, mata, tip |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.

, ovaj je prvi listić je gubitak, neznam da se radujem ili ne, jer će na sljedeču tekmu Zagreba biti još veći koef