| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi liga prvaka u Sport forumu; evo sigurnih rezultata za danas FC Barcelona-Werder tip 1 Sporting-Spartak tip 1 Galatasaray-FC Liverpool tip 2 Olimpyakos-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | liga prvaka evo sigurnih rezultata za danas FC Barcelona-Werder tip 1 Sporting-Spartak tip 1 Galatasaray-FC Liverpool tip 2 Olimpyakos-Shaktar tip 1 Chelsea-Levski tip 1 Bayern-Inter tip 1 Psv-Bordeaux tip 1 Roma-Valencia tip 1 ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: liga prvaka Prvo , ne postoji nešto što se zove siguran tip. Drugo , koja je svrha i korist od lupanja 8 parova bez ikakvog objašnjenja zašto se nešto igra? Primjera radi - Galatasaray - Liverpool - igra se praktično za ništa , Galata prije samo dva dana igrala veliki derbi , Englezima puca racku. Pojednostavljeno i jedni i drugi igraju sa puno rezervi , Gerrard , Hyypia , Finnan i Reina uopće nisu doputovali u Istanbul i kako onda bez kristalne kugle možeš reći sigurna 2? Turci sigurno imaju više motiva za igranje jer nakon poraza od Fenera i lošeg nastupa u LP moraju bar nešto pružiti navijačima. U svakom slučaju kad je klađenje u pitanju utakmica dobra samo za preskočiti. Manje-više sve ovo vrijedi i za PSV-Bordeaux. Puno izostanaka , utakmica bez rezultatske važnosti. Previše nepoznanica za ozbiljno klađenje. Bez uvrede. Dobronamjerna primjedba. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-10-06 Lokacija: Osijek - RETFALA Godina: 41
Poruka: 42
![]() | Re: liga prvaka - ma ljudi su dali samo svoju prognozu ,mene samo zanima koliko su spremni staviti love na te tipove -ako igraju sistem 4 od 8 onda imaju šanse čak i 5 od 8 im daje izgleda ali mislim da više nije moguče -i koliko je to isplativo poz... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: liga prvaka Zicera su danas samo 2 a to su FC Barcelona-Werder - 1 Roma-Valencia - 1 na to treba ulozit dosta love i zaradit....... e da imam par somova kuna...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: liga prvaka Citat:
A Werder, taj par mi tako smrdi, imam osjecaj da ce biti X, ali ko ce ga znati... ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 0512utorak, liga prvaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.

pametni znaju 

Z A N I M L J I V O