| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Loto klađenje u Fortuni u Sport forumu; Bio sam neki dan u Fortuni (prvi put kladit se na Irski loto otkako je Favorit promjennio ime). E sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | Loto klađenje u Fortuni Bio sam neki dan u Fortuni (prvi put kladit se na Irski loto otkako je Favorit promjennio ime). E sad inače kladim se na sistem 4,5 / 10 brojeva. Uplata 10 kn. Maximalni dobitak na takav listić za Irski loto u Stanleybetu je 11.038,96 kn. Znači ako izađe 6 brojeva koje sam ja među ovih 10 izabrao. Isti takav listić uplatio sam u Fortuni i maksimalni dobitak ispao mi je 316.000,59 kn!!!???ž Pitao sam curu koja tamo radi jeli to nekakva greška?! Ona mi kaže da nije nego da imaju nekakav jedinstven način kobiniranja i obračunavanja loto sistema za razliku od ostalih kladionica.Počela mi objašnjavat kako dijele moju uplatu na 6kn i 4 kn ali kurca nisam skužio. Može li mi netko objasniti kako su došli do te cifre od 316.000,59 kn? Znači sistem 4,5 /10 brojeva na IRSKI loto za 10+ kn uplate.
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Loto klađenje u Fortuni nemam ti pojima, ali ako odigraš sistem 4,5/10 to bi trebalo značiti da smiješ promašiti max 4 broja??? ![]() fakat ako je tak veliki dobitak idem odma sutra u kladionicu, a to vrijedi za samo irski loto ili za sve...? ![]()
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | Re: Loto klađenje u Fortuni Pazi, u Irskom lotu izvlači se 6 brojeva. Ja ih zaokružim 10 na listiću i ako pogodim najmanje 4 ostvarujem dobitak. Ako ih pogodim pet ili svih šest dobivam dobru lovu. Jedino mi nije jasno kako se stvorila takva razlika u maximalnom dobitku između dviju kladionica.
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

DRINK OR DIE!