| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger Dinamo Zagreb - Cibalia--- 1 Osijek - Varteks--- X Sibenik - Zadar--- 2 Slaven Belupo - Zagreb--- X Zapresic - Croatia ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #139 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 993
![]() | Re: Moj listic Da se malo pohvalim!!! ![]() Evo ukratko sta se dogodilo... Čekam zadnji par i ovi " moji" vode 2:0 i odjedanput gube 2:3, ja poludio i podrapo listič na 14 komada i pogodite sta je bilo, ovi "moji" nakraju pobjedili 5:3, a ja luuuuud ![]() Rekla žena u kladionici da zaljepim na neki papir te komadiče i ak se vidi onaj broj da cu dobit pare. Napokon dobio novce. Škola za ubuduče ![]() Tu na slici se nevidi bas nesto jel je mobitelu u qurcu... ![]()
__________________ Renault F1 Team ...to možda nebudeš pročitao u knjigama,to buraz možda nebuš gledao u kinima al vjeruj mi kad ponos grada mog čuješ na tribinama znaj dragi bog da nema kluba do Dinama... |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic nakon neprospavane noći da vam pokažem zašto sam poludio - 115 tisuća kuna - opet 1 par - škotska 1, 2 , 3 , 4 liga od jučer - možete provjerit sms-om( serija se nastavlja-----> [ nastavak s prošle strane ] , jedan listić od 24.470kn sam zgužvao greškom , inače bi i taj postao ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio Herr Joža : 28-09-08 u 17:47. |
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« liga prvaka
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| romeo111 |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.