| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; Ja popizdio vec... Barca me zezne.juce rijeka.. i tako svaki dan 1 par.. za ubit se!!!!!!!!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic Fora je da ne igraš na favorite ![]() Evo moj današnji dobitak...bit će za cugu...još da sam imo muda više uložit ![]() Odigro sam uz to još 2 , al me na jednom Barca ujebala, na 2. werder (igro oba daju gol)...tak da sam bar povratio uloženo ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned | Re: Moj listic Citat:
![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,199
![]() | Re: Moj listic Citat:
Kopenhagen Salzburg Samdoriu Inter Fierontinu Leverkusen /ho1 Ajax bordeaux -Dobitak 277,24kn | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06 Godina: 21
Poruka: 80
![]() | Re: Moj listic mene juce na jednom listicu sjebbe barca za 520kn, a na drugom inter hendikep 1 isto za nekih 500kn..na oba bio ulog od 10kn.. inace sam prije igro za 50-100kn ulog kao na favorite, al jebbesh tako igranje..najjaci su mi ovi listici od 10kn, to odigras onako kako mislis da ce bit..i uleti..
__________________ progressiva.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic Ev ja i danas nešto složio... Ovo su mi najizgledniji parovi... Lazio - Roma - x2 (uzdam se u romu koja je u strašnoj formi) Napoli - Fiorentina - x2 (Violama se vratio mutu što se odmah iskazalo na njihovoj igri) Varteks - hajduk - x2 (mislim da Varteks nije trenutno u takvoj formi da dobije Hajduk) Tottenham - Chelsea - x2 (Chelsea je živnuo u zadnje vrijeme i ne vjerujem u njihov poraz) Calari - Atalanta - x2 (caliari zadnji, atalanta dobila u prošlom kolu i dosta su dobra ekipa...) Manu - Bolton - 1 (ne treba puno komentirati ... Bolton na dnu tablice)... Eto u te parove nekako vjerujem , a to ću još morat skombinirat i složit više listića... Htio sam s vama podijelit ovih nekoliko današnjih parova pa ćemo na kraju dana vidjet kak mi je išlo ![]() Inače danas skoro nema zicera pa su u igri većinom dvoznaci...a i kao što vidite polažem velike nade u goste ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« Strategija u klađenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.