| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; evo moj listić za danas: Belgija - Maroko [1X] Škotska - Hrvatska [2X] Švedska - Brazil [2X] Austrija - Nizozemska [2X] Švicarska - Njemačka [2X] ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08 Godina: 20
Poruka: 41
![]() | Re: Moj listic evo moj listić za danas: Belgija - Maroko [1X] Škotska - Hrvatska [2X] Švedska - Brazil [2X] Austrija - Nizozemska [2X] Švicarska - Njemačka [2X] Ekvador - Haiti [1] Crvena Zvezda - Olimpija Ljubljana [1] Ulog: 120 kn Mogući dobitak: 658,12 kn
__________________ Potpis |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb/Dubai?/Barbados? Godina: 22
Poruka: 180
![]() | Re: Moj listic Jedan od jučer i od prije 2 tjedna dok je još bio favorit , sad se zove fortuna kladionica - nisam dobil već 2 mjeseca - ( odigrali su 1:1 na oba listića )
__________________ Usporedba http://www.croportal.net/forum/721763-poruka270/ Rihanna vs Jessica Alba |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic eo jedan od mene...danas mi lijepo sjelo...bit će ovaj tjedan za bengu i cugu...žao mi samo što nisam imo više uložit... imo sam neki filing za zicere dana...chelsea, manu...pa sam to izostavio...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 11-05-08 u 22:22. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb/Dubai?/Barbados? Godina: 22
Poruka: 180
![]() | Re: Moj listic svaka 2 tjedna 1 par za 700kn ![]()
__________________ Usporedba http://www.croportal.net/forum/721763-poruka270/ Rihanna vs Jessica Alba |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned | Re: Moj listic Vidim da si guzvao to.. ![]() Evo ja sam nesto odigrao: Grenoble-Chateauroux 1 Hacken-Vasby 1 Milano-Premiata 1 Karsiyaka- Efes Pilsen 2 Chicago Cubs- San Diego 1 Cincinnati-Florida 1 Nantes-Guingamp 1 Uplata:10,00 kn Koeficijent:22,05 Mogući dobitak:209,92kn ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic E moj Joža kume neide ti to tako...šta će ti tolko parova... Rađe odaberi 2,3 para u koje si 95% siguran i u to uloži...prije će proć nego 10 parova ma kolko koefi mali bili...sigurno. Najmanje jedan zicer uvijek kiksa, a kolko vidim ti ih sve pometo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« Igrate li internet poker?
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

Potpis 

- ( odigrali su 1:1 na oba listića