| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; [quote=mab;938083]prokleti vikend... ima tko uže za iznajmit da se objesim? [/QUnaizgled dobar listic,samo uvijek je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb, Barbados , Dubai Godina: 22
Poruka: 122
![]() | Re: Moj listic Citat:
prošli tjedan
__________________ Usporedba http://www.croportal.net/forum/721763-poruka270/ Rihanna vs Jessica Alba http://www.croportal.net/forum/zene/...23/stranica23/ | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj listic Ma dok ti se to desi tiš bit u penziji...takvi slučajevi su rijetkost...koda na lotu dobiješ...hebeš tako igranje klade. Al kak oćeš...
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Moj listic Citat:
,okani se klađenja,to ti ništa neće pomoći u životu,za tih 50 kuna što staviš u kladionicu odi s frendovima u kino ili na piće,puno isplativije...![]()
__________________ Štedi vodu,kupaj se sa prijateljicama. Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 27-05-08 u 21:45. | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 51
![]() | Re: Moj listic ti 46 parova sto je taj lik iz osijeka pogodio to je cista sreca.lik nema niti jedna par a da mu je tecaj iznad 1.50. a jbg kladim se tako malo pomalo.malo dobijes malo izgubis i nika nisi u plusu.u plusu je onaj lik koji digne 200-300 tisuca kn,a takvih je malo |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj listic ma ne samo to,teško je biti u plusu,skoro svatko više gubi nego što dobiva,najbolji su mo oni koji ulažu oet kuna i onda nabacaju 20-30 parova i onda se čude kada izgube.u kladu je najbolje ići postepeno,ja npr. odem jedan put u mjesec dana.ulog mi je večinom 50 kuna,stavim 5-6 parova,koeficijenti su mi oko 1.20-1.60.....a i ako izgubiš nisi u velikom gubitku,50 kuna te neće ubiti u jednom mjesecu...
__________________ Štedi vodu,kupaj se sa prijateljicama. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj listic ja večinom pare koje dobijem potrošim...odem kupim si traperice ili majicu neku...rijetko se nastavim kladiti kad dobijem..chepichu,na koje se lige kladiš,nemoj samo reći američki bejzbol....
__________________ Štedi vodu,kupaj se sa prijateljicama. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 51
![]() | Re: Moj listic a to je ok,ni ja sva novac koji zaradim u kaldionici ne ubacim ponovno,iako je bilo slucajeva kao onaj da dobijem 900kn i isti dan ubacim 800 i zdimim,ali nekupujem si traperice jer ih imam i previse.ja ti se kladim na tenis,npr rolad garros, nogomet -lige 5 nista vise,kosarka samo kupovi, na sta se ti kladis? |
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« Loto klađenje u Fortuni
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

[/QUnaizgled dobar listic,samo uvijek je taj 1 par

prošli tjedan

,okani se klađenja,to ti ništa neće pomoći u životu,za tih 50 kuna što staviš u kladionicu odi s frendovima u kino ili na piće,puno isplativije...