| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; na tenis,i to večinom kad su manji turniri na zemlji,neki challenger, jer onda večinom samo stavljam na almagra,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic na tenis,i to večinom kad su manji turniri na zemlji,neki challenger, jer onda večinom samo stavljam na almagra,ascionea,staracea,i te ostale španjolske i argetinske životinje...kladim se i na košarku...od liga samo stavljam na nba,ponekad,samo kad su neki klubovi u formi,i na euroligu..od nogasa stavljam samo premier ligu i primeru,od hokeja samo stavljam norvešku,nhl nikada i nikako!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Moj listic Citat:
![]() ![]() ja rijetko igram koeficijente veće od dva...ja se držim svojeg raspona 1.20-1-60 i za sad mi ide ok! evo slika,dobitni listić koji sam uplatio,ulog 50,dobitak 153 kune,taman!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic nadal-đokovic 1(1.30) hemofarm-železnik 1(1.65) sj.koreja-turkmenistan 1(1.30) sao paulo-atl.mineiro 1(1.55) portugal-turska 1(1.80) austrija-hrvatska 2(1.90) njemačka-poljska 1(1.60) francuska-rumunjska 1(1.85) ulog: 10 kn mogući dobitak: 416,54 kn evo, jednostavno, sve ziceri i još čekam samo francuze!!! nadam se da me nebudu zaribali, ni sam neznam kolko me već put samo jedan par zaribal...al ovo bi moralo biti dobitak
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic a jesu me, sad sam lud, već odavno sam se prestal kladiti na francusku ligu, a nakon ovoga i na utakmice francuske repke!!! a već sam mislil konačno neki dobitak, a kad ono.... ![]() nemam komentara
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic sad neznam šta bi s tekmom švicarska-turska na švicarce 2.30, na turke 2.70 a za x 3.20, sve dobri koeficjenti ali moguća i sva tri znaka, nekak mi se sve čini da turska ne zgubila ovu tekmu
| | |
| | #58 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Moj listic Ja više volim singl na veći ulog. Do sad odigrani: portugal - turska tip:1 (1.80) - ulog 100,00 kn austrija - hrvatska tip:2 (1.90) - ulog 100,00 kn njemačka - poljska tip:1 (1.60) - ulog 200,00 kn francuska - rumunjska tip:1 (1.85) - ulog 100,00 kn portugal - italija tip:2/2 (4,4) - ulog 30,00 kn španjolska - rusija tip:1 (1,8) - ulog 200,00 kn za sad samo 2 promašaja grčka - švedska - ne igrati (očekujem tip:2) češka - portugal tip:2 švicarska - turska - ne igram (očekujem tip:2) hrvatska - njemačka - ne igram (očekujem tip:2) austrija poljska - ne igram (očekujem tip:2) nizozemska - francuska tip:1 itailja - rumunjska tip:1
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic [quote=Maslow;978876]Ja više volim singl na veći ulog. dosta zanimnjivo, tak je sad počel igrati jen moj frend, al on ima već par većih dobitaka zaredom pa je stavio na hrvatsku protiv austrije 1000 kn, i sad na ostale stavlja velike uloge, uglavnom oko 500 kn, ja čekam da dobim konačno neke pare pa da mogu malo na veće uloge sa dva para!! danas sam nekaj uplatil, do sad sam sve pogodil, al još mi neki igraju sutra pa ih čekam....
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« Strategija u klađenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.