| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moj listic u Sport forumu; Ja sam danas stavija 10kn na Portugal X i na Turke.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Moj listic Citat:
Danas: češka - portugal tip:2 koefcient 1,9 ulog 150,00 kn, isplata 271,43 kn u ovih 5 dana 300,00 kn se omacilo u 720,00 kn. Inače igram sisteme, ali s 2 utakmice dnevno nema smisla igrati sisteme. Po listiću ne uplaćujem više od 200 kn Imate pravo pitati zašto cikus uvijek počinjem s 300 kn a ne s 3000 kn. Kad budete imali ženu i djecu biti će vam i to jasno. Na žalost današnja pobjeda Turaka je izbacila iz konkurencije još jedan zicher: Treću tekmu Portugal smije izgubiti, pa se na to ne kladim.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moj listic moj listić sistem 7/9 Ulog 10 kn Poluvrjeme ili kraj Češka - Portugal - 2 Nizozemska - francuska - X Austrija - Poljska - X Grčka - Rusija - 1 Turska - češka - 2 Italija - Rumunji - 1 Švedska - Španjolska - 2 Švicarka - Turska 2 Švicarska - Portugal - 2 Ev. Dobitak - 420.91 kn |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Moj listic Citat:
![]()
__________________ You'll never walk alone ![]() ...danima samo drijemam sanjam sve, sve što nemam... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moj listic evo moj: Njemacka - Austrija - 1/1 (1.9) Italija - Francuska - 1 (2.60) Rumunjska- Nizozemska 1 (2.30) Cilic - Mathieu - 1 (2.05) Hasse - Lubo (1.40) Grcka - Spajnjolska - X (3.30) ovo boldano sam pogodio...
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: listic, moj |
« Strategija u klađenju
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.