| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moneybookes - uplate i isplate u Sport forumu; Zna li netko točan postupak uplata i isplata u/sa moneybokers-a? Prešao bi na on-line klađenje, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Moneybookes - uplate i isplate Zna li netko točan postupak uplata i isplata u/sa moneybokers-a? Prešao bi na on-line klađenje, pa se prvi put s tim susrećem. Inače sam se registriro u Expekt kladionici, jer mi je nekako najljepšeg i koeficijenti im nisu loši. Kada izaberem bank transfer, pojavi mi se nekakva banka iz Frankfurta. Čuo sam da je ovo najsigurniji, i najbolji način transfera novca, ali puno toga me zbunjuje ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moneybookes - uplate i isplate Ovaj internet novčanik ne služi samo za kladionice nego i za druge vrste internet transakcija. Evo priimjerice uplata za VoIP i sl ... Čudno mi je da se rijetko to koristi na našim prostorima ... Čak u banci ženska nikad nije čula za to |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moneybookes - uplate i isplate odi u banku i napravi si visu electron, i kad trebas nes platit preko neta samo ukucaj brojeve na kartici i to je to... i ne moras razbijat glavu s nikakvim procedurama
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-09-06
Poruka: 2
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate Mislim da je mooneybookers nedavno otvorio racun u Hrvatskoj.Znaci nađeš broj njihovog računa,uplatiš lovu(nisam siguran moze li keš ili moraš preko kartice).Oni ti prebace lovu na mooneybookers račun(valjda si ga otvorio) i ti otamo prebacujes na kladionicu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Moneybookes - uplate i isplate I ja se to pitam, ja sam uplatio na moneybookmarks za početak samo 10 eura, i ženska mi je na banci uzela 6,14 eura provizije još ... i pitala me osobnu. Uplatio sam samo 10 eura jer nisam bio siguran hoće li sve doći na svoje mjesto, i došlo je, sve je u redu . . . samo previše provizije uzima na banci |
| | |
![]() |
| Tagovi: moneybookers |
« Dojave
|
Program "Kladionica" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

Svi smo mi MASS SARR