| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moneybookes - uplate i isplate u Sport forumu; E jebiga ljudi da sam prije vidio ovaj topic napisao bih po koju jer već sam jako dugo na Moneybookersu. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate E jebiga ljudi da sam prije vidio ovaj topic napisao bih po koju jer već sam jako dugo na Moneybookersu. Ja iz svog iskustva mogu reći sve najbolje. Brzi , efikasni , sigurni , bez ikakve frke. Što se tiče povlačenja novca sa Moneybookersa nije mi jasno ovo pitanje o osobnoj. Oni ti šalju lovu na račun s kog si uplatio , ti odeš na bankomat i to je to.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Vidim da ima velikih problema oko uplata na MB i ne samo to već i ako uspije velike su provizije i zna trajati i po 15 dana da im novci sjednu (predugo). To je normalno jer MB nema svoj račun u hrvatskoj. Isplata teče bez problema, samo prvo u opcijama namjestite na koju karticu da vam se šalje novac i to je to. Najlakši način uplate vam je direkt na online kladionicu preko "punokrvnih" kartica (nebrinite se za sigurnost, sigurno je sve 10000%) ili bankovnog transfera. Manje više sve kladionice podržavaju to. Ukoliko iamte kakvih pitanja rado ću Vam pomoć. Citat:
Ako ti zatreba još išta javi se.
__________________ Power Bet Tips.com Zadnji Uredio daidza : 26-03-07 u 21:35. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate To je moja sfera život - moram to znat Slobodno pitaj sve šta te zanima
__________________ Power Bet Tips.com |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 14
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate Isplata novca sa Moneybookers računa brza je i jednostavna. Na svom računu kliknes na WITHDRAW i izaberes način kojim zelis povući novac. To mozes izvrsiti transferom na bankovni račun i čekom. Provizije koje se zaračunavaju pri isplati su fiksne tako da se u prvom slučaju naplaćuje 1.8 eura, a u drugom 3.5 eura jednokratno.
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate Isplata nije ogranicena visinom postavljenog depozita, znaci ne ovisi o tvojoj uplati. Ovisno o kojoj poker sobi je riječ jedino ogranicenje je max dnevna isplata, npr. $200.
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-06 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate Evo jedno pitanje.Nedavno sam otvorio račun u bwinu.Kad želim uplatit lovu na račun preko VISE piše mi da moram ukucat neki CVC2 tj. troznamenkasti kod na poleđini kartice,a meni ništa ne piše na poleđini osim ona crta za potpis.Vidio sam da se može i preko bankovne transakcije ali ne znam kako popunit uplatnicu (gdje se treba na uplatnicu upisati IBAN i SWIFT). Molim vas da mi objasnite i jel ima možda netko neki lakši način za uplatu. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate Troznamenkasti broj koji ti je potreban imaju samo neke Visa Electron kartice po deviznim racunima, mozes koristiti primjerice kartice Privredne i Raiffeisen banke. Ako se odlucis za klasicnu transakciju kada budes uzimao brojeve (swift, eban) upitaj sluzbenika gdje upisati i uplatis. Visu Privredne banke mozes koristiti za uplatu na Moneybookers, razmotri i tu opciju, svakako je povoljnija ako si aktivan na kladionicama ili pokeru.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: moneybookers |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

Svi smo mi MASS SARR