Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Kladionica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kladionica Raspravljate o temi Moneybookes - uplate i isplate u Sport forumu; E jebiga ljudi da sam prije vidio ovaj topic napisao bih po koju jer već sam jako dugo na Moneybookersu. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-07, 00:43   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Moneybookes - uplate i isplate

E jebiga ljudi da sam prije vidio ovaj topic napisao bih po koju jer već sam jako dugo na Moneybookersu.

Ja iz svog iskustva mogu reći sve najbolje. Brzi , efikasni , sigurni , bez ikakve frke.

Što se tiče povlačenja novca sa Moneybookersa nije mi jasno ovo pitanje o osobnoj. Oni ti šalju lovu na račun s kog si uplatio , ti odeš na bankomat i to je to.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 01:49   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

... ne kontam baš? Ja otiš'o u banku i uplatio na njihov račun koji je u Frankfurtu uzela mi na banci 6 eura ...
koji je najbolji postupak .. nisam baš upućen u to

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 17:21   #13 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Power Bet Tips

Datum registracije: 26-03-07
Poruka: 31
Power Bet Tips se izdvaja iz mase
Vidim da ima velikih problema oko uplata na MB i ne samo to već i ako uspije velike su provizije i zna trajati i po 15 dana da im novci sjednu (predugo).

To je normalno jer MB nema svoj račun u hrvatskoj.

Isplata teče bez problema, samo prvo u opcijama namjestite na koju karticu da vam se šalje novac i to je to.

Najlakši način uplate vam je direkt na online kladionicu preko "punokrvnih" kartica (nebrinite se za sigurnost, sigurno je sve 10000%) ili bankovnog transfera.
Manje više sve kladionice podržavaju to.

Ukoliko iamte kakvih pitanja rado ću Vam pomoć.

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Inače sam se registriro u Expekt kladionici, jer mi je nekako najljepšeg i koeficijenti im nisu loši.
Ako baš želiš upaltit na expekt - kad se logiraš na svoj račun klikni na "uplata" pa onda na bankovni računi - otvorit će ti se brdo računa - izaberi jedan, odi u banku, upalti željeni iznos i čekaj 2 do 5 dana i lova će ti bit na raunu.

Ako ti zatreba još išta javi se.

Zadnji Uredio daidza : 26-03-07 u 21:35.
Power Bet Tips je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:02   #14 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Hvala care!
Ako šta zatreba javim se ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 11:47   #15 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Power Bet Tips

Datum registracije: 26-03-07
Poruka: 31
Power Bet Tips se izdvaja iz mase

To je moja sfera život - moram to znat

Slobodno pitaj sve šta te zanima
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 10:40   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 14
Globe2u se izdvaja iz mase

Isplata novca sa Moneybookers računa brza je i jednostavna.
Na svom računu kliknes na WITHDRAW i izaberes način kojim zelis povući novac.
To mozes izvrsiti transferom na bankovni račun i čekom. Provizije koje se zaračunavaju pri isplati su fiksne tako da se u prvom slučaju naplaćuje 1.8 eura, a u drugom 3.5 eura jednokratno.
Star 31-03-07, 23:08   #17 (permalink)
prof. Foruma

Je, ali 50kn mi uzme na svakoj banci kada uplaćujem sebi na račun ... isplaćivao nisam još, a čuo sam da postoje neka ograničenja da ne možeš više isplatit nego si uplatio, je li istina?

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 16:16   #18 (permalink)
Starter

Isplata nije ogranicena visinom postavljenog depozita, znaci ne ovisi o tvojoj uplati. Ovisno o kojoj poker sobi je riječ jedino ogranicenje je max dnevna isplata, npr. $200.
Star 11-04-07, 18:14   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-06-06
Godina: 22
Poruka: 3
davor_beck se izdvaja iz mase

Evo jedno pitanje.Nedavno sam otvorio račun u bwinu.Kad želim uplatit lovu na račun preko VISE piše mi da moram ukucat neki CVC2 tj. troznamenkasti kod na poleđini kartice,a meni ništa ne piše na poleđini osim ona crta za potpis.Vidio sam da se može i preko bankovne transakcije ali ne znam kako popunit uplatnicu (gdje se treba na uplatnicu upisati IBAN i SWIFT).
Molim vas da mi objasnite i jel ima možda netko neki lakši način za uplatu.
davor_beck je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 21:33   #20 (permalink)
Starter

Troznamenkasti broj koji ti je potreban imaju samo neke Visa Electron kartice po deviznim racunima, mozes koristiti primjerice kartice Privredne i Raiffeisen banke.
Ako se odlucis za klasicnu transakciju kada budes uzimao brojeve (swift, eban) upitaj sluzbenika gdje upisati i uplatis. Visu Privredne banke mozes koristiti za uplatu na Moneybookers, razmotri i tu opciju, svakako je povoljnija ako
si aktivan na kladionicama ili pokeru.
Odgovor
Tagovi: moneybookers

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113