| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Moneybookes - uplate i isplate u Sport forumu; danas sam bio u banci da uplatim lovu na svoj račun i zamislite šta su mi rekli.Pitali su me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-06 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate danas sam bio u banci da uplatim lovu na svoj račun i zamislite šta su mi rekli.Pitali su me kakav je to račun i ja im rekao od kladionice,a oni meni rekli da će uplatit na razne račune ali da neće uplatit na račun ako je od neke kladionice!?.Kakvi idioti. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Moneybookes - uplate i isplate Citat:
To ti je internet novčanik iz kojeg ti plaćaš i uplaćuješ gdje hoćeš, kužiš? Ne moraš uplatiti u kladionicu. Ja sam tako platio VoIP Stunt. Tako da ti njima samo reci da je to transakcija za internet usluge, a kakve, to nije njihova stvar. ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-06-06 Godina: 22
Poruka: 3
![]() | znam ja to ali nisam htio uplatit lovu na moneybookers nego izravno na račun od bwin kladionice. a kad uplačujem na moneybookers moram uplatit na onaj račun od neke austrijske banke u Frankfurtu? Zadnji Uredio daidza : 13-04-07 u 11:07. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,452
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moneybookes - uplate i isplate evo vidim da sad imaju uplate iz Hrvatske ![]() Može tko pobliže objasnit kako se stavlja na moneybookers račun i koliko to košta?
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Tagovi: moneybookers |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.

Svi smo mi MASS SARR