| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Najveci dobitak-hau mač u Sport forumu; 600-700, ne sječam se točno Na sistemu me sjebao schalke, dva puta vodili i završili 2-2. Trebao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveci dobitak-hau mač jednom sam se kladila i za 10 kn sam dobila 400 i toliko.... i to je sve
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač Ne kladim se često al najviše sam dobio pretprošle godine za vrijeme SP, kad sam na jednom listiću stavio parove za cijeli tjedan ukupno 9 parova, tekme po grupama. Dobitak=6500kn |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač nesicam se najveceg dobitka mislim da nije bia vise od 500 kn al mi je najdrazi 10kn na nerjeseno orlando - philadelphia 18 koeficijent,180 kuna ubodem nisam moga virovat lol
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Najveci dobitak-hau mač Tu smo negdje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveci dobitak-hau mač Nije puno 2500 kuna, odigra sam tri listića taj dan i proša bi sva tri da mi nije krivo ukucala jedan par na jednom listiću, bilo bi 1000 više.... al' to je bilo davnih dana.... inače uplaćujem samo subotom ujutro 10 kn. ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobitak, kladionica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:07.

pametni znaju 

29 49.....