| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Najveci dobitak-hau mač u Sport forumu; Ne kladim se vec dosta, a vise ni necu tako da ovo ostaje za vazda: Loto: 5kn uplata 595kn dobitak (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač Ne kladim se vec dosta, a vise ni necu tako da ovo ostaje za vazda: Loto: 5kn uplata 595kn dobitak (pogodio 3 broja na slovenskom) Sistem: 400kn uplata na 5/8 i dobio nekih 750kn Obican: 1000kn uplatio na 3 para i dobio cca 2800kn |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač ni manje ni vise nego 13 i pol kuna,hehe,to je bila moja prva oklada i nakon toga se nisam vise kladio,ulozio sam 2 kune jer vise nisam imao na nekoliko parova i dobio sam kao sto vidite velike pare |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač uplata 2 tis kuna dobitak 12 tis kuna....ali na vise listica,i u dva dana...ali bitno je da je uplaceno isti dan...
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač Jednom 3500...a puno puta od 1000 do 2000kn Najdraže su mi subote, mislim da nedjeljom nisam nikad dobio... ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač Evo od jučer... Gretna je odgođena pa je na jednom dobitak oko 2500, a na drugom oko 1000
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Najveci dobitak-hau mač ... ja se često kladim..... na max tri/četiri para i uložim 200/300 kn... dobici su od 2000 do 3500 soma... ![]() ...ja ga uplatim svaki vikend iz "fore", ali samo sam jednom pogodio prvih 5... do sada nitko nije pogodio više od prvih 10.....
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobitak, kladionica |
« kladite se besplatno ali sa stvarnim dobitcima!!!
|
kako dobiti u kladionici bez da potrosite nijednu lipu! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:11.

T1950